Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Giro

Om Giro
Giro, en innovativ pioner innen sykkeldrakter, har vært et synonymt navn for innovasjon, ytelse og stil siden det ble grunnlagt. Grunnlagt i 1985 av Jim Gentes i Santa Cruz, California, Giros reise begynte med et mål om å forbedre sykkelopplevelsen gjennom innovativ design og avansert teknologi. Med fokus på å lage utstyr som smidig sammenfletter funksjonalitet og estetikk, har Giro styrket sin posisjon som en pioner innen sykkelfeltet.
I et sykkeldraktlandskap der innovasjon er avgjørende, står Giro høyt som et merke som stadig utfordrer grenser. Med en historie om banebrytende fremskritt og et spekter av sykkelklær, sko, hansker, goggles og hjelmer som tilpasser seg de ulike behovene til ryttere, forblir Giro et ikonisk valg for de som krever toppytelse uten å gå på akkord med stil og komfort. Integrasjonen av innovative stoffer og tankefulle detaljer sikrer at ryttere kan yte sitt beste mens de ser sitt beste ut.

Giro Innovating Performance Cycling Gear

Giro sykkeldrakter er et vitnesbyrd om merkets forpliktelse til å levere toppytelsesutstyr. Designet for å optimalisere komfort og aerodynamikk, tilbyr Giro sykkeldrakter et bredt spekter av alternativer for både menn og kvinner. Giro menns sykkeldrakter kombinerer teknisk ekspertise med moderne stil. Fra lette, fukttransporterende jerseys til polstrede bib shorts som er konstruert for lange turer, tilbyr Giros tilbud til alle aspekter av syklistenes behov. Giro kvinners sykkeldrakter samling eksponerer merkets dedikasjon til inkludering og ytelse. Med fokus på kvinnespesifikke passformer og design, tilbyr Giro jerseys, shorts og andre plagg som ikke bare prioriterer ytelsen, men også dekker de unike behovene til kvinnelige syklister. Giro sykkelsko har satt en standard for komfort, kraftoverføring og stil. Enten for landeveissykling, terrengsykling eller innendørstrening, utnytter Giro sykkelsko avanserte teknologier som BOA-lukninger, karbon såler og tilpassbare innersåler for å gi en uovertruffen kjøreopplevelse. Giro sykkelhansker er utviklet for å gi grep, kontroll og beskyttelse. Designet for å forbedre koblingen mellom rytteren og styret, tilbyr disse hanskene en rekke funksjoner som pustende materialer, polstrede håndflater og berøringsskjermkompatibilitet. Giro goggles er laget for ekstrem sport og utendørs eventyr. Enten på slalåmene eller i sadlen, tilbyr Giro goggles krystallklare optikk, anti-fog teknologi og komfortable passformer, sikrer klar visjon og øyeskygge. Giros forpliktelse til sikkerhet er eksemplifisert i hjelmene sine. Giro hjelmer skryter av kuttekantbeskyttelsesteknologi sammen med aerodynamiske design.