up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

GORE® Wear

Jakker

Jakker

Culotte

Culotte

Jerseys

Jerseys

Hansker

Hansker

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Running

Running

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Hjelmer

Allt( GORE® Wear )

GORE® Wear

Gore Wear er en pionerbrand som er kjent for sine innovative, høytytende sykkeldrakter. Med en rik historie som går flere tiår tilbake, har merket stadig presset grensene for innovasjon for å møte kravene til både amatør- og profesjonelle syklister. Født ut av lidenskap for sykling og en forpliktelse til å levere produkter av topp kvalitet, har Gore Wear blitt et ledende navn i bransjen, og stolt av at idrettsutøvere over hele verden stoler på dem. Historien om Gore Wear begynte i 1958 da Wilbert L. Gore og Robert W. Gore, en far-sønn-duo, grunnla W. L. Gore & Associates. Opprinnelig fokuserte selskapet på å utvikle innovative polymerløsninger for ulike bransjer. Men det var ikke før tidlig på 1980-tallet at Gore revolusjonerte sykkelverdenen ved å introdusere den første GORE-TEX sykkeljakken.
Denne gjennombruddet markerte starten på Gore Wears reise inn i sykkelklær-markedet. Gore Wears forpliktelse til innovasjon, kvalitet og design har forankret sin posisjon som et toppmerke i sykkelapparel-industrien. Fra det tidlige gjennombruddet med GORE-TEX sykkeljakke til det omfattende utvalget av ytelsesdrevet tøy tilgjengelig i dag, fortsetter Gore Wear å gi syklister det utstyret de trenger for å erobre enhver tur.

Revolutioner utførelsen av sykkeldrakter med Gore Wear

Gore Wear sykling-serien er designet for å forbedre opplevelsen av å sykle på alle terreng og værforhold. Merket har konsekvent bygget klær som prioriterer pusteevne, fuktighetsstyring og komfort. Gore Wear men´s clothing-samlingen kombinerer avansert teknologi med stilig design, som tilbyr behovene til mannlige syklister. Bruken av høykvalitetsmaterialer og presis sying viser merkets forpliktelse til å levere toppsykkeldrakter for menn. Forståelse av de ulike kravene til kvinnelige syklister, tilbyr Gore Wear women´s clothing-linjen et bredt spekter av produkter som er tilpasset det kvinnelige skjemaet. Gore Wear-samlingen kombinerer funksjonalitet med stil, og gir kvinner mulighet til å yte sitt beste på setet.
Gore Wear C3-linjen representerer et utvalg av allsidige og funksjonelle sykkeldrakter egnet for alle nivåer av syklister. Det inkluderer et variert utvalg av jerseyer, shorts, tights og tilbehør som tilbyr utmerket ytelse, komfort og verdi. Som det øverste nivået av Gore Wears produktspekter, viser Gore Wear C5-linjen premiumsykkeldrakter som er utviklet for avansert ytelse. Enten det er langdistanseveis sykling eller utfordrende fjellstier, tilbyr C5-samlingen jerseyer, bib shorts og jakker som er utstyrt med innovative funksjoner for profesjonelle og konkurransedyktige syklister.
Gore Wear sykkeljakke-serien er en kjennetegn på merkets forpliktelse til innovativ design og høy beskyttelse. Disse jakkene inkluderer de nyeste GORE-TEX og WINDSTOPPER-teknologiene, og tilbyr et perfekt balanse mellom pusteevne og værbestandighet. Gore Wear´s hansker er utviklet for å gi syklister optimal grep, følsomhet og beskyttelse under turer. Med fokus på holdbarhet og komfort er hanskene designet for å tåle de strenge kravene til sykling mens de sikrer et presist og sikkert grep rundt styret.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk