up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Herreklær

Hansker - Funksjoner: Strekk

()
load

Hvilke hansker trenger jeg for å sykle?

Det finnes forskjellige typer sykkelhansker designet for forskjellige værforhold. For å nyte en behagelig tur, er det viktig å velge riktig par hansker i henhold til dine behov. Ta en titt nedenfor på noen viktige hensyn som vil hjelpe deg med å velge de riktige hanskene;

Design

Vanligvis er det to typer hansker som er fullfinger og halvfinger. Sykkelhansker med fulle fingre er egnet for kaldt vær og terrengsykling, da det beskytter hendene dine mot torner og holder dem varme også. På den annen side er halvfingerhansker egnet for sommerturer og foretrekkes vanligvis av syklister på grunn av pusteevne og komfort. Sykkelhansker med en halv finger for å gripe lettere på bremsespakene mens du holder deg tørr og beskyttet.

Passformen

Forsikre deg om at du velger riktig størrelse på hanskene som passer riktig til fingrene. Løstsittende hansker forårsaker mer slitasje mens tettsittende ikke gir riktig polstring, og velg derfor den perfekte passformen. Shimano , Specialized , Gore wear , Ergon , og Castelli tilbyr et bredt utvalg av sykkelhansker for barn.

Polstring

Det er to typer polstring tilgjengelig i sykkelhansker som er gelpolstring og skum. Skum polstring hansker gir bedre grep på styret og er egnet for sykling på landeveien. Gelpolstring gir større beskyttelse i intens overflatevibrasjon og er egnet for fjellstier.

Materiale

Hanskene er laget av syntetisk lærmateriale på håndflatene og spandex på oversiden. Velg hanskene som gir maksimal svetteabsorpsjon, bevegelighet, komfort og fleksibilitet.

clouse menu Lukk