up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Herreklær

Undertøy

()
load

Hvordan velger jeg grunnlag?

Grunnlag er en av de viktigste klesplaggene når det gjelder å legge seg selv i kaldt vær utendørsaktiviteter som klatring, fotturer, truger, skateboard, sykling og andre vintersport. Utendørs motstand er viktig, spesielt når du er på lange turer. Derfor holder du deg i lag med et skikkelig klessystem som holder deg i gang på en hyggelig og behagelig måte.
Baselag grunnlaget for resten av plaggene dine. Den beste måten å beskytte deg mot det harde kalde været er å ha tre separate lag.

• Grunnlag som bæres mot huden
• Mellomlag som kan være en skjorte eller genser
• Ytre lag som kan være vanntett og vindtett jakke/hettegensere
Hvert lag tjener et unikt formål, og hvis det bæres riktig, jobber de sammen for å holde deg tørr, varm og komfortabel mens du opprettholder kroppsvarmen. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Alé tilbyr en enorm samling med boksere, truser, bukser og strømpebukser.
Det er lette, mellomvektige og tunge grunnlag som du kan velge etter dine behov. Deretter er grunnlagets materiale en annen viktig vurdering. Det er generelt tre materialer som er mye brukt i grunnlag som syntetisk, ull og silke.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk