up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Herreklær sykkel

Herreklær sykkel

Finn et bredt utvalg av Herreklær-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Herreklær

Merkevarer av Herreklær

Hva du skal ha på deg når du sykler

Bibshorts

Sykkelsmekker blir mer populære blant syklister og syklister sammenlignet med sykkelbukser, da det ikke er noe linning som begrenser pusten. I en lav aerodynamisk kjørestilling, hjelper sykkelsmekker med å holde shortsen oppe. Shorts som ikke er bibs, trekker vanligvis ned mens du kjører og utsetter korsryggen. Bibshorts har blitt et symbol på fritidssyklister som elsker å ri i tett komprimeringsmateriale som sikrer best ytelse. Du kan få de beste korte smekkene fra ledende merkevarer Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli og Alé .

Jakker

Det er blandede situasjoner som du sannsynligvis støter på under kjøreopplevelsene dine, og dermed kan bare én ting ikke dekke alle muligheter. En sykkeljakke av god kvalitet må passe perfekt til kroppen din, da den ikke gir rom for vind å komme inn. Det er et stort utvalg av softshell og hardshell sykkeljakker som beskytter deg mot vind, regn og snø. Trøyer er laget av vanntette og vindtette materialer som ikke bare holder deg tørr og varm, men som også forbedrer ditt generelle utseende.

Bukser

Sykkelbukser er målrettet designet mens du holder rytterens behov og komfort i tankene. Polstrede sykkelbukser er ikke bare for racere, men fritidsryttere kan også dra nytte av dem. De er laget av strekkbart materiale med kvalitetspuss. Sykkelbukser reduserer trykkpunkter, reduserer vibrasjoner og støt på veien og forhindrer gnagsår.

Grunnlag

Grunnlag er de viktigste klærne for syklister. Et hudlag til hud underlag av god kvalitet holder kroppstemperaturen moderat uansett de ytre forholdene. Et bunnlag med en varm skjorte og jersey er en ideell kombinasjon for ridning på vinterdag.

T skjorter, poloskjorter, skjorter

I disse dager har syklister en overflod av valg når det gjelder å velge skjorter, t skjorter og polo skjorter. Du kan bruke korte ermer, lange ermer og ermeløse skjorter, avhengig av værforhold og ruter du er på vei mot. Skjortene du velger, må passe godt sammen med mansjetter for å unngå å grave i armene. Polo skjorter er laget av høykvalitets materiale som er pustende og fukttransporterende. GORE Wear, Castelli, Mavic , Maxxis og Assos er de beste merkene som tilbyr sykkelskjorter og poloskjorter av høy kvalitet.

Mer om herreklær sykkel:

Armene og benvarmerne er det viktigste sykkeltilbehøret som hjelper å holde kjernene varme og beskyttet mot kald vind. Ansiktsmasker er også nyttige å ha på mens du sykler, da de beskytter deg mot smuss, støv, grus og andre elementer. Syklister bruker hansker for å få bedre grep. Det er forskjellige variasjoner i hansker som fulle fingre, halve fingre og mer som du kan velge i henhold til dine behov og stil. Hodeplagg er et obligatorisk sykkeltilbehør som ikke bør ignoreres. Det er forskjellige stiler og typer hodeplagg, for eksempel caps, hatter, luer, hodeskallehetter og mer du kan kjøpe. Halskjede og bånd gir ekstra varme til nakken og hodet i kalde vinterturer. Castelli, Alé, Santini , Assos og Sportful tilbyr offisielt utstyr av høy kvalitet for syklister. Sokker er en av de viktigste klesplaggene for syklister. Du kan bruke korte eller lange sokker i henhold til vær og krav. Ponchos hjelper deg med å beskytte deg og dine nødvendigheter mot å være våt i regnet. Gensere, gensere og hettegensere er tilgjengelige i et bredt spekter for syklister som kan kjøpes fra ledende merkevarer. Vester er viktige sykkelklær som syklister må velge med omhu.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk