up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Hjelmer

MTB Hjelmer

()
load

Hvordan velge en sykkelhjelm

Ta en titt nedenfor på noen av de viktigste faktorene du bør vurdere når du velger sykkelhjelm; Det første og viktigste punktet å vurdere er å sikre at du velger en hjelm som passer riktig. En løs eller for stram hjelm kan påvirke ytelsen og kompromissbeskyttelsen negativt, så få riktig passform og gjør den justerbar etter ditt behov. Videre er det viktig å velge en sykkelhjelm som passer til din kjørestil. For å forenkle valgprosessen er hjelmer delt inn i forskjellige kategorier i henhold til kjørestiler og ruter. Sykkelhjelmer er delt inn i tre grunnleggende former;

Fritidssykkelhjelmer

Det mest grunnleggende formålet med sykkelhjelmer er å gi sikkerhet. Sykkelhjelmer for fritid er vanligvis designet for å gi grunnleggende støtbeskyttelse til syklister og syklister som sykler som fritidsaktiviteter. Specialized , Troy Lee Designs , Giro , Mavic og Brooks England designer og tilbyr en enorm samling med sykkelhjelmer for kvinner, barnesykkelhjelm og voksne sykkelhjelmer.

Landeveissykkelhjelmer

Disse hjelmene er designet for å være ventilerte, lette og aerodynamiske. Veihjelmer er tilgjengelige i et bredt spekter av farger, stiler og design som ryttere kan velge etter deres smak og stil.

Terrengsykkelhjelmer

Terrengsykkelhjelmer er robuste, holdbare og mer ventilerte. Disse sykkelhjelmene gir ekstra demping og bakdekk, da terrengsykling er en seriøs og risikabel sport.

clouse menu Lukk