up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Hutchinson Grusdekk Tundra Reinforced+ Bi-Compound 700C Tubeless

Hutchinson Grusdekk Tundra Reinforced+ Bi-Compound 700C Tubeless

plus
Hutchinson

Hutchinson Grusdekk Tundra Reinforced+ Bi-Compound 700C Tubeless

Produktbeskrivelse Hutchinson Grusdekk Tundra Reinforced+ Bi-Compound 700C Tubeless

Tundraen er skapt som svar på den økende teknikaliteten i grusdisiplinen. Tundraen er designet for helårskjøring og er hjemme på alt fra gjørmete skogsstier til supertekniske steinete nedstigninger. Alt mens de opprettholder den raske rullehastigheten Hutchinson-dekkene er kjent for, for å takle hardpakket grus og veier som forbinder stiene.
Komfort: 4/5.
Ytelse: 3/5.
Grep: 5/5.
Holdbarhet: 4/5.
Punkteringsmotstand: 5/5.
Letthet: 4/5.


Hvis det du trenger er Hutchinson Grusdekk Tundra Reinforced+ Bi-Compound 700C Tubeless er det akkurat her og til den beste prisen. bikeinn har denne og andre sykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Dekk støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Hutchinson Grusdekk Tundra Reinforced+ Bi-Compound 700C Tubeless

Farge
Svart
Dekktype
Slangeløs
Anbefalt Bruk
Krossykling

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Hutchinson Grusdekk Tundra Reinforced+ Bi-Compound 700C Tubeless

Dekk for grus

-

Utmerket brede dekk med en markant slitebane. De lar deg ikke miste kontrollen over sykkelen på løs snø og is. Jeg er sikker på at de vil vise seg perfekt både på vått fortau og i vått underlag. Et entydig valg hvis de passer i bredden.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up