Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Lasteholdere og lagring

Lasteholdere og lagring sykkel

Finn et bredt utvalg av Lasteholdere og lagring-produkter for sykkel. Oppdag de beste tilbudene hos bikeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Lasteholdere og lagring

Merkevarer av Lasteholdere og lagring

Ting å vite om transportører og lagring av sykler

Sykkelholder

En sykkelholder , vanligvis forkortet til et sykkelstativ og også kjent som et sykkelstativ, er et verktøy som sykler kan legges trygt til for parkeringsanvisninger. En sykkelholder kan være frittstående, eller den kan festes godt til bakken eller noe fast ting som en bygning. Du kan kjøpe en sykkelholder fra Elite , Thule , XLC , MASSI , Peruzzo .

Sykkeloppbevaring

Det tvetydige begrepet sykkeloppbevaring kan referere til en enhet som er koblet til et kjøretøy som sykler kan plasseres for transport. Sykkeloppbevaring er en stabil forbindelse som en sykkel kan festes sikkert med ved hjelp av en sykkellås for å begrense tyveri. Du kan kjøpe sykkeloppbevaring fra Specialized , Elite , Thule , XLC , Topeak .

Barnesykkelstol

Et barn sykkel sete er en sal som er ment å bli plassert på en sykkel for barn som skal gjennomføres i. Det vanligste stedet for et barn sykkel setet er i akterenden av sykkelen. De fleste barnesykkelstoler er egnet for barn mellom ti måneder og fem år. Du kan kjøpe barnesykelseter fra Bobike , Polisport , Hamax .

Takstativ for sykler

Et takstativ er en samling stenger festet til taket på en bil. Den brukes til å transportere tunge gjenstander som bagasje, sykler, kanoer eller flere transportører og fartøy. Et takstativ er en perfekt bærer som lar deg fylle opp bilen og transportere store ting. De beste takstativene er tilgjengelige på Thule, Peruzzo, Menabo .

Trailer og handlevogn

En tilhenger og vogn er en motorfri hjulkonstruksjon med et løkesystem for å frakte last på sykkel. Det kan forbedre sykkelens lasterom, noe som muliggjør punkt til punkt transport av ting opp til 4 kubikkmeter i en kapasitet som veier så mye som et halvt tonn. Hvis du vil kjøpe en trailer og vogn, besøk disse merkene Thule, Polisport, XLC

Mer om transportører og lagringssykkel

Tilbehør, sykkeldeksel, bokser og kurv, reservedeler og kabellåser er veldig viktige deler av syklene. Merkene som Specialized, Topeak, MASSI tilbyr tilbehør av høy kvalitet , sykkeldeksel, bokser og kurv, reservedeler og kabellåser.