up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Lezyne Gulvpumpe Micro Flor Drive HVG

plus
Lezyne

Lezyne Gulvpumpe Micro Flor Drive HVG

Produktbeskrivelse Lezyne Gulvpumpe Micro Flor Drive HVG

Gulvpumpe effektivitet i en super kompakt, håndpumpe størrelse. Lett CNC-bearbeidet aluminiumsrør, stempel, base og T-håndtak optimalisert for høyvolumapplikasjoner. Lang, allsidig slange forbedrer pumpefunksjonen. Rør i rustfritt stål stabiliserer pumpen under bruk. HVG-versjonen har integrert trykkmåler (vist), også tilgjengelig i HV-versjon uten måling (ikke vist). ABS Flip Thread Chuck utstyrt. Presta og Schrader-kompatibel. Inkluderer komposittmatrise rammeholder.

spesifikasjoner:

HVG: 300mm | 225g


Ikke vent lenger og kjøp Lezyne Gulvpumpe Micro Flor Drive HVG med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til bikeinn kan du finne andre Pumper produkter i kategorien Klokker som kan supplere din bestilling. Kjøp Lezyne Gulvpumpe Micro Flor Drive HVG og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Pumper tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Lezyne Gulvpumpe Micro Flor Drive HVG

Farge
Svart
Luftpumper
Gulvpumper

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Lezyne Gulvpumpe Micro Flor Drive HVG

Flott produkt fikk det på dager

-

Grest-produktet fikk det på dager

Lezyne Gulvpumpe Micro Flor Drive HVG

Godt produkt

-

Veldig bra produkt

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up