up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Lezyne Inflasjonshode ABS-1 PRO HP

Lezyne Inflasjonshode ABS-1 PRO HP

plus
Lezyne

Lezyne Inflasjonshode ABS-1 PRO HP

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Lezyne Inflasjonshode ABS-1 PRO HP

Innovativ chuck raskt og sikkert tetninger til Presta eller Schrader ventiler.

Air Bleed System (ABS) -knappen for enkel trykkjustering.

Quick release design muliggjør øyeblikkelig frigjøring fra Presta ventil.

Knurled aluminium låsemuffe, komposittmatrisehus og aluminiumkoblingskonstruksjon.

90 graders bøyning fungerer med aero skivehjul.

Kompatibel med vår standard høytrykkslengde av gulvpumper.Dra nytte av våre tilbud på Lezyne Inflasjonshode ABS-1 PRO HP. I vår nett sykkel butikk, hos bikeinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste sykkel utstyret. Du kan også besøke andre sykkel kategorier og finne produkter av merket Lezyne til den beste prisen.

Spesifikasjoner Lezyne Inflasjonshode ABS-1 PRO HP

Farge
Rød
Luftpumper
Tilbehør

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Lezyne Inflasjonshode ABS-1 PRO HP

Sikker tilkobling, godt laget

-

Oppgrader for min Topeak gulvpumpe. Denne skruen på pumpehodet er mye sikker enn klemmen på typen. Det er ingen luftlekkasje under bruk, så kan enkelt pumpe til ønsket trykk. Topeaks pumpeslange er for tykk, så måtte barbere seg litt for å passe denne. Alt i alt veldig fornøyd med produktet.

Lezyne Inflasjonshode ABS-1 PRO HP

Utmerket produkt

-

Dette merket er svært vellykket med å gjøre dette hodet tilgjengelig, separat fra dets oppblåsere, men kompatibelt med dem alle. Veldig bra, spesielt for bruk på små hjul. En tier!

Lezyne Inflasjonshode ABS-1 PRO HP

Strålende pumpehode

-

Brukte denne og festet til min Birzman pumpe. 10 sekunders jobb. Den låses til ventilen via en gjenget beslag som skaper en god tetning. Elsker dette pumpehodet. A++

Lezyne Inflasjonshode ABS-1 PRO HP

Lezyne abs-1 pro chuck med høyt volum

-

Jeg er veldig glad for å kjøpe denne adapteren. Han hjalp meg og vennene mine når vi trengte det. Utmerket kvalitet og funksjonalitet, jeg anbefaler dette produktet.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up