up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Lezyne

Lezyne

Allt ( Lezyne )

Om Lezyne

Lezyne, en banebryter innen sykkelutstyr, har forbedret sykkelopplevelsen siden oppstarten. Grunnlagt i 2007 av Micki Kozuschek i San Luis Obispo, California, Lezyne ble til ut fra en lidenskap for sykling og ønsket om å skape høykvalitets tilbehør som skulle forbedre hver tur. Med urokkelig kompromissløshet for presisjon, funksjonalitet og estetikk, har Lezyne raskt blitt et foretrukket merke for syklister på alle nivåer.
I korthet har Lezyne redefinert sykkelutstyr ved å infusere det med stil, funksjonalitet og holdbarhet. Med et bemerkelsesverdig utvalg av produkter, som sykkelcomputere, ryggsekker, vannflaskestativer, lys og pumper, fortsetter Lezyne å sette nye standarder og forbedre sykkelopplevelsen for ryttere over hele verden. Deres kompakte design og holdbare byggekvalitet gjør dem til et must for syklister som verdsetter ytelse og bekvemmelighet.

Forbedre din sykkelopplevelse med Lezyne

Lezyne sykkelcomputere kombinerer på en elegant måte teknologi og sykkel. Disse kompakte enhetene gir syklister nøyaktig navigasjon og viktige ytelsesparametere. Med funksjoner som GPS-forbindelse, pulsmåling og avansert ruteplanlegging, gir Lezyne sykkelcomputere syklister muligheten til å spore fremgangen sin og optimalisere sykkelturene sine. Lezyne ryggsekker forener stil med praktisk tilnærming. Designet med syklister i tankene, har disse ryggsekkene innovative design, god lagringskapasitet og værbestandige materialer. Fra korte pendlingsturer til langdistanse turer, dekker Lezyne ryggsekker alle syklisters behov, slik at de kan bære sine nødvendigheter komfortabelt og sikkert.
Designet med fokus på både form og funksjon, tilbyr Lezyne vannflaskestativer en sikker og lett løsning for å bære med seg vannflasker på turer. Laget av robuste materialer, holder disse stativene hydreringen lett tilgjengelig mens de opprettholder de elegante estetikken som Lezyne er kjent for. Lezyne lys er ikke bare tilbehør; de er viktige sikkerhetskomponenter for sykling. Fra kraftfulle frontlykter som skjærer gjennom mørket til baklykter som øker synligheten, prioriterer Lezyne lys syklistens sikkerhet uten å gå på akkord med stilen.
Lezynes dedikasjon til innovasjon skinner gjennom i deres sykkellys. Med ledende teknologi tilbyr disse lysene utmerket lysstyrke og batteritid. Enten det er å belyse en mørk sti eller gjøre en syklist synlig for andre på veien, ekscellerer Lezyne sykkellys både når det gjelder sikkerhet og estetikk. Lezyne pumper er synonymt med pålitelighet og effektivitet. Utformet for raskt å oppblå dekk og minske nedetiden, kommer disse pumpe i ulike størrelser for å dekke ulike sykkelbehov. Når det gjelder å oppblå dekk til nøyaktig trykk, er Lezyne gulvpumper verktøyet man velger. Bygget for holdbarhet og nøyaktighet, har disse pumpe en stabil base, ergonomiske grep og enkelt lesbare trykmålere.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk