up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo

Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo

plus
Mavic

Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo

Produktbeskrivelse Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo

Den perfekte skoen for å holde føttene varme og tørre på de kaldeste stier

Det er lett å finne en unnskyldning for ikke å gå ut når det er kaldt, vått og gjørmete, så vi har laget en støvel som vil holde deg varm, tørr og beskyttet selv på de tøffeste vinterveier.

Den Goretex® ytre, varmer neopren ankelen kilen og vannavvisende glidelås betyr ingenting er å få i, bortsett fra foten. Og holdbart ytre laget er gjennomført av en armert gummi tåhette med Contragrip® studs langs lengden av sålen.

Skjult under denne tøffe ytre laget er high end komponenter du forventer fra et Mavic sko: en sammensatt yttersåle for effektiv kraftoverføring, Ergo Fit 3D + OrthoLite® indre såler og vår Ergo Dial snøring system for nøyaktig justering, selv med hansker.

Og når du er ferdig med turen? Hele øvre er ferdig med å tørke ren stoff for å hjelpe deg å få ryddet opp raskere - og inn i en varm dusj. Ingen flere unnskyldninger.

Vekt: 480 gram (8,5)


Hvis det du trenger er Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo er det akkurat her og til den beste prisen. bikeinn har denne og andre sykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Sykkelsko støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo

Lukninger
Mikrometer
Farge
Svart
Anbefalt bruk
Terreng sykkel

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fine sko

-

Fine sko med stiv såle, eksperimenter med hvor stramt du må snu lukkingen, men så er de veldig behagelige og varme. Ikke mer kribling i tærne. Det er litt synd at prisen noen dager etter at jeg bestilte sko har sunket.

Sterkt anbefalt

-

Fantastisk! Passformen er litt smal (jeg bruker ortotiske innleggssåler), men når jeg fjernet Mavic-innersålen, var den perfekt. De var komfortable og trygge. Konstruksjonen er av topp kvalitet. Sålen er gripende og den lille bøyen i slitebanen hjelper virkelig grepet på løst underlag. Fremfor alt holdt de føttene mine varme og komfortable! ELSKER DEM!

Komfortabel

-

Komfortabel, størrelse 46 passer meg godt når jeg normalt bruker 45,5. Litt smal, ikke egnet for brede føtter. Jeg har ikke klart å smake kaldt ennå.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up