up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Mavic

Hjul

Hjul

Felger og eiker

Felger og eiker

Herresko

Herresko

Hjelmer

Hjelmer

Klær

Klær

Tekstiltilbehør

Tekstiltilbehør

Avdelinger

Barnesko

Dameklær

Damesko

Deler Reservedeler

Elektronikk

Felger og Dekk

Herreklær

Herresko

Hjelmer

Klokker

Opplæring og Konkurranse

Sykkeldeler

Allt( Mavic )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Mavic

Mavic (Manufacture d´Articles Vélocipédiques Idoux et Chanel) er en anerkjent fransk merkevare som har vært på fremste linje for sykkelteknologi siden oppstarten i 1889. Med en urokkelig forpliktelse til kvalitet og ytelse, har Mavic blitt et betrodd navn i sykkelindustrien. Det tilbyr et omfattende utvalg av produkter som dekker behovene til profesjonelle ryttere og entusiaster alike. Med en ærefull historie som strekker seg over et århundre, fortsetter Mavic å innovasjonen og redefinere sykkelopplevelsen. Enten det er hjul, felger, hjelmer, spaker eller sko, Mavic produkter uttrykker merkevarens jakt på eksepsjonalitet, som gjør at syklister når nye høyder i ytelse, komfort og sikkerhet. Oppdag det beste Mavic sykkelutstyretBikeinn.

Revolutionize din sykkelopplevelse med Mavic
Mavic hjul er et vitnesbyrd om merkevarens ingeniørkunnskap og dedikasjon til å presse grensene for ytelse. Håndlaget med presisjon og ved hjelp av kuttende teknologi, Mavic hjul tilbyr uovertruffen aerodynamikk, lett konstruksjon og eksepsjonell holdbarhet. Enten det er veisykling, terrengsykling eller baneracing, Mavic hjul er designet for å forbedre hastighet, håndtering og den generelle sykkelopplevelsen. Mavic felger er et perfekt miks av styrke, pålitelighet og ytelse. Nøye laget av høykvalitetsmaterialer, fra veisykling til eventyr av barmark, Mavic felger gir det optimale balansen mellom vekt og styrke, som tilbyr syklister tillit til å presse sine grenser.
Sikkerhet er det viktigste i sykling, og Mavic hjelmer er designet for å tilby suveren beskyttelse uten å gå på akkord med komfort eller stil. Mavic hjelmer har avanserte teknologier som MIPS (Multi-directional Impact Protection System) og omfattende ventilasjonssystemer for å holde ryttere kald og beskyttet under intense turer. Mavic spaker er nøye konstruert for å tilby eksepsjonell styrke, lett ytelse og presis hjuljustering. Laget av høystrekkstål eller avanserte materialer som karbonfiber, Mavic spaker sikrer den perfekte balansen mellom stivhet og fleksibilitet, som bidrar til en mer effektiv kraftoverføring og økt stabilitet på sykkelen.
Mavic sko er håndlaget med nøye oppmerksomhet på detaljer for å levere komfort, og holdbarhet. Med et utvalg av modeller designet for forskjellige sykkelgrener, Mavic sko har innovative lukkesystemer, ergonomisk design og pustende materialer for å forbedre pedaldrift og redusere tretthet. Enten det er veisykling, terrengsykling eller triathlon, Mavic sko gir den perfekte kombinasjonen av ytelse og komfort. Designet for å maksimere kraftoverføring og minimere vekt, Mavic sykkelsko inkorporerer teknologier som karbonfiber såler, tilpassbare passformsystemer og presise lukkemekanismer. Med fokus på ytelse og effektivitet, Mavic sykkelsko hjelper ryttere å oppnå sitt fulle potensiale på veien. Mavic sin dedikasjon til sykling strekker seg utover produksjon av eksepsjonelle produkter. Merkevaren har vært aktivt involvert i å støtte og fremme sporten i flere tiår. Mavic ønsker å fremme sykkelmiljøet og prøver å inspirere ryttere på alle nivåer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk