up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Maxxis Dekk DTH 60 TPI 26´´

Maxxis Dekk DTH 60 TPI 26´´

plus
Maxxis

Maxxis Dekk DTH 60 TPI 26´´

Produktbeskrivelse Maxxis Dekk DTH 60 TPI 26´´

Slip Hammeren. De første få pedalslagene vinner hullet. The holehot vinner løpet. Designet for 2008-spillene i Beijing, er den sammenleggbare DTH superlys for å akselerere som ingen andre BMX-dekk, men holder opp til det misbruket du skiller ut. Den dobbelte sammensatte tråkk hjørner uforlignelig på hardt pakket spor og ruller raskt på strekene. Gullmedaljen er bare en sprint unna.

Egenskaper:

Lette vektdekk

Dual Compound Technology

Sammenleggbar perle tilgjengelig i utvalgte modeller

spesifikasjoner:

26 x 2,30


Fullfør bestilling av Maxxis Dekk DTH 60 TPI 26´´ med vår Felger og dekk utvalg og Dekk artikler. Naviger gjennom andre sykkel kategorier på bikeinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel utstyr, og få alle dine Dekk utstyr til den beste prisen, 100% garanti på bikeinn!

Spesifikasjoner Maxxis Dekk DTH 60 TPI 26´´

Farge
Svart
Anbefalt bruk
Urban sykling
Dekktype
Ubøyelig
Clincher

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

C

-

Perfekt Veldig rask levering

Veldig bra

-

Kvalitetsprodukt, rask levering

Dekkvurdering

-

Flotte dekk ... ganske rask frakt

Kan være lett

-

Den er veldig lett og har et godt grep. Det er også lite rullemotstand.

Flott

-

Maxxis dekk er noen av de beste på markedet, jeg installerer dem i kveld. Gleder meg til å få rampen min ut og prøve dem!

Utmerket

-

Veldig bra utmerket kvalitet og rask levering.

Maxxis dth

-

Etter flere år med å bruke den hellige rullen til skitt, park og gate, har jeg endelig funnet en like god eller bedre erstatning. DTH er lette og har nok ball. Grepet er utmerket selv om jorden er noe løs

Maxxis dth

-

Bestilte til barnebarnet mitt til jul, da det var det han ba om. Jeg var med ham da han åpnet, og han sa at det var de rette (Yay Nana, jeg bestilte de rette!) Jeg tror ikke han har hatt en mulighet til å bruke dem enda, men forhåpentligvis vil han være veldig fornøyd med dekkene! Veldig jevn transaksjon og jeg føler at han vil finne mer å bestille! Veldig fornøyd med å ha funnet denne nettsiden! Takk skal du ha!

Kvalitet

-

Utmerket kvalitet som det står

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up