up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Maxxis Dekk DTH Silkworm 120 TPI 24´´

plus
Maxxis

Maxxis Dekk DTH Silkworm 120 TPI 24´´

Produktbeskrivelse Maxxis Dekk DTH Silkworm 120 TPI 24´´

spesifikasjoner:

Lett vekt race dekk

Dual Compound Technology

Sammenleggbar perle tilgjengelig i utvalgte modeller

Spesifikasjoner:

Størrelse: 24x1.75

Tingle: WIRE

TPI: 120

MAX PSI: 65

Kompost: 62a / 60a

Vekt: 439gr


Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med bikeinn, nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Dekk produkter av Maxxis. Forespørr sykkel produktene som er oppført som Maxxis Dekk DTH Silkworm 120 TPI 24´´ designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Maxxis Dekk DTH Silkworm 120 TPI 24´´

Farge
Svart
Anbefalt bruk
Urban sykling
Dekktype
Ubøyelig
Clincher

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up