up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Minion DHR II 3CT/DD/TR 120 TPI 29´´ Tubeless

Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Minion DHR II 3CT/DD/TR 120 TPI 29´´ Tubeless

plus
Maxxis

Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Minion DHR II 3CT/DD/TR 120 TPI 29´´ Tubeless

Produktbeskrivelse Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Minion DHR II 3CT/DD/TR 120 TPI 29´´ Tubeless

Minion DHR II er et komplett redesign. Accelerasjon, sving og bremsing har alle blitt forbedret. Skulderhåndtakene ble lånt fra den legendariske Minion DHF og deretter bøyd opp for å håndtere plikt som bakdekk. Senterbanen har blitt tungt rammet og nippet til å rulle raskt og spore rett under bremsing. Pakk DHR II med Minion DHF for den ultimate aggressive ridekombinasjonen!

Egenskaper:

Mest allsidig slitebane design

Mud, snø og hardpack ytelse

UCI-kompatibel

spesifikasjoner:

27,5 x 2,80


Kjøp din Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Minion DHR II 3CT/DD/TR 120 TPI 29´´ Tubeless til den laveste prisen! I vår nettbutikk for sykkel, bikeinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Felger og dekk til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Minion DHR II 3CT/DD/TR 120 TPI 29´´ Tubeless. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår sykkel katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Minion DHR II 3CT/DD/TR 120 TPI 29´´ Tubeless

Farge
Svart
Anbefalt bruk
Terreng sykkel
Dekktype
folding
Slangeløs

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

God kvalitet

-

Sitter perfekt tubeless med en vanlig gulvpumpe, ingen sideveis slingring, godt grep, hva mer kan du ønske deg

Skjønte ikke at de var i spania

-

Så etter å ha bestilt mitt maxxis-dekk fra disse gutta skjønte jeg snart at det kom fra Spania, så ringte alarmklokkene! Tenkte jeg skulle betale importavgift, men heldigvis uten kostnad! Så lenge du ikke har noe imot ventetiden mens den reiser rundt i Europa og til slutt til Storbritannia, gå videre

Fint dekk

-

Veldig fornøyd med dette dekket, et dekk som kan brukes i alle tilstander elsker det med min Marlin 5

Beste enduro bakdekk

-

Godt grep, bremsing og god sideveggbeskyttelse, rundt toppdekk

Utmerket pneumatisk også for fronten

-

Jeg bruker den på forsiden fordi sammenlignet med DHF finnes den også i en 2,4 størrelse som jeg foretrekker.

Maxxis dhr ii

-

Utmerket gummisterke vegger

Forbedring

-

Trodde ikke jeg ville kjenne forskjell, men å bytte ut de bakre Eliminator- og slakterdekkene foran med DHR og DHF på min Levo Turbo økte virkelig min tillit og fart på tekniske nedoverbakke stier. Veldig fornøyd med kjøpet etter første reservasjon over den tilsynelatende smalheten til Maxxis -dekkene. Kjøp en bredere modell (2,6 min vil jeg anbefale) selv om 2,4 på baksiden fungerte bra for meg!

Standarden

-

Ingen spørsmål stilt ... Referansen i bakdekk. Når det er på tide å bytte dekk, refererer alle alternativer til DHR2 når det gjelder trekkraft, bremseeffektivitet og kontroll.

Maxxis minion dhr 2

-

Jeg kjøpte dette dekket for mer punkteringsbeskyttelse bak på terrengsykkelen. Jeg liker dette dekket fordi det ruller godt og hjørner godt, men graver også når det er på bremsene. Som vanlig virkelig god verdi og service fra bikeinn. Elsker å kjøpe ting herfra. Anbefalt.

Gamle trofaste

-

DHR 2 har aldri sviktet meg. Bremsing er uten sidestykke. Eneste grep er Noen ganger er maxxis-kvalitet klare dodgy perldekk som vakler når du sitter. Litt irriterende, men hindrer ikke ytelse forutsatt at du har klaring.

Godt grep

-

Dekkene gir utmerket grep på steinete underlag med løs jord, i tillegg har de en konsistens som hjelper den med å støtte steinete terreng uten å knekke.

Fint dekk

-

disse dekkene er perfekte for enduro

Spektakulær

-

Bra hjul, grep under alle forhold. Perfekt for enduro. Den kom om 4 dager. Kjapp levering.

Stor grep

-

Utmerket gummi, ideell i alle årstider, uunnværlig om vinteren. Utmerket grep og på bekostning av glatthet.

Okay

-

Dekket er veldig bra. Det tok 30 dager å ankomme.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up