up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Maxxis

Maxxis

Allt ( Maxxis )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Maxxis

Maxxis-merket er kjent for sin presise ingeniørvitenskap, utviklede mønsterstrukturer og opprettelse av gummiblandinger. Disse egenskapene til dekkene gir optimal trekkraft, komfort og stabilitet for å møte behovene til profesjonelle rasere og enkle sjåfører. Maxxis er dedikert til å forske og utvikle dekk som utmerker seg i forskjellige forhold, fra avkjørsel til bygater, og representerer tilpasningsevne og allsidighet. Maxxis har blitt et pålitelig alternativ for daglige sjåfører og eksperter som søker et likt forhold mellom miljøvennlige alternativer og superior yteevne. Merket har et global yteevne og en dedikasjon til kvalitet.

Maxxis-samling av sykkelklær og dekk

Maxxis-dekk er skapt for å tilby topp ytelse, og leverer optimal grep, trekkraft og håndteringsfunksjoner for ulike kjøresituasjoner. Disse dekkene tilbyr et stille og avslappende kjøretur, som reduserer veistøy og vibrasjoner for jevnt kjøring. Maxxis mtb-dekk er bygget for å motstå de krevende forholdene til terrengkjøring, med forsterkede sidemurer og slitesterke gummiblandinger som tåler punktering, skraping og påvirkninger. Maxxis tilbyr et stort utvalg av mønsterdesign som er tilpasset ulike kjørestiler og behov.
Maxxis sykkeldekk er dannet ved å inkorporere teknologier og materialer som forbedrer punkteringsmotstanden, og som reduserer sjansene for punktering som skyldes veidebris eller fare på stien.
Maxxis-hjul er konstruert med moderne materialer og produksjonsmetoder, noe som resulterer i lys og holdbare hjulsett som skinner i ulike situasjoner. Maxxis innertuber passer ulike dekkstørrelser, hjulens diameter og ventiltyper, og gir kompatibilitet med ulike sykler og design. Maxxis-hansker har ofte strategisk plasserte polstring og gelinnlegg for å absorberes støt og sjokk, og som reduserer håndtretthet på ujevnt terreng. Maxxis sykkeltøy inneholder innebygget UV-beskyttelse for å beskytte syklister mot skadelig lysstråling under utendørskjøring. Det har ofte reflekterende egenskaper for å øke synligheten og sikkerheten.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk