up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Michelin Mtb Dekk Advanced Magi X Reflective TS 27.5´´ Tubeless

plus
Michelin

Michelin Mtb Dekk Advanced Magi X Reflective TS 27.5´´ Tubeless

Produktbeskrivelse Michelin Mtb Dekk Advanced Magi X Reflective TS 27.5´´ Tubeless

Skulpturen av MICHELIN Wild ROCK'R ² Avansert Forsterket ble fullstendig re-designet for å tillate det beste kompromisset mellom en enkel rullende og eksepsjonell bremsing.Et dekk svare på alle dine forventninger selv i de verste forholdene:


• Utmerket styre nøyaktighet:

- Massive side blokker skape en rail forsikre bemerkelsesverdig styring nøyaktighet


• Bemerkelsesverdig grep:

- Mange små lamellene i dekkmønsteret, økende mobilitet av mønsterblokkene forbedrer vedheft.


-Dekk dra nytte av den nyeste sammensatte: MAGI-X-serien eller GUM-X-serien


• Enkel rullende og eksepsjonell bremse takket være den alternative tverrgående og langsgående blokker i form av tenner etablere slitebanen


• Den "FORSTERKET" casing lar deg håndtere de tøffeste terrrains

Det gir et godt kompromiss mellom vekt og styrke som er ideelt for Enduro ridning
MICHELIN MAN råder:

For optimale prestasjoner, anbefaler MICHELIN MAN du bruker i hovedsak en kombinasjon av Gum-X-serien på forsiden og MAGI-X-serien på baksiden.


MICHELIN Advanced Technology

Teknologien som forandrer alt


"Advanced Technology" dekk dra nytte av overlegen ytelse takket være den spesielle naturen i sine dekkmønster og gummiblandinger (GUM-X-serien) eller deres casing arkitektur (ex Forsterket Technology)

MICHELIN MAGI-X-serien

MICHELIN MAGI-X-serien er den nyeste Michelin Mountain Bike gummiblanding for Enduro bruk.


Utviklet og brukt i "Enduro World series", denne gummiblanding gir svært høy effektivitet med et utrolig grep på vinkel; men også utmerket bremsing under de mest krevende forhold. MICHELIN MAGI-X-serien er først og fremst ment å brukes på forhjulet.


Bibendum sier: for beste kontroll og generelle sikkerheten, anbefaler BIBENDUM sette MAGI-X serie dekk på forhjulet med MICHELIN GUM-xSeries på baksiden.

MICHELIN GUM-x-serien

MICHELIN GUM-X-serien er den nyeste generasjonen av dekk sammensatte utviklet av MICHELIN for deres MICHELIN Wild Avansert Mountain Bike rekkevidde.


Tilgjengelig for hele det nye MICHELIN Wild Grip'R Avansert og MICHELIN Wild Race'R Avansert Ultimate varierer.

Michelins erfaring i definisjonen av disse nye gummiblandinger gjør at terrengsyklister å nyte en utmerket balanse mellom ytelse mellom grep, effektivitet og slitasje.


MICHELIN GUM-X-serie-forbindelsen er tilgjengelig i forskjellige land (durometer) hardhet vurderinger: Jo lavere indeks, jo mykere gummi og, omvendt, jo høyere indeks, jo hardere gummi.

MICHELIN Forsterket Technology

For en enda sterkere casing


Takket være den ekstra beskyttende lag som løper fra en vulsten til den andre, forbedrer MICHELIN Reinforced Technology foringsrør motstand mot eksterne angrep på sideveggene og reduserer punkteringer som følge av slag eller klemming.


Denne teknologien er spesielt egnet til Enduro bruk.

MICHELIN TS

Aramid perler, designet for å være fleksibel og lys.


Når du utformer sine sykkeldekk, MICHELIN bruke to typer perle, fleksible perler (TS) og stive perler (TR).


De fleksible perler oppfunnet og utviklet av MICHELIN er laget utelukkende av aramid stoff, som også er å finne i skuddsikre vester.

Dette tekstilstoffet har en veldig stor motstand mot utvidelse samtidig som veldig lett.


Disse perlene har derfor de spesielle funksjonene i å være veldig lett og veldig sterk, noe som reduserer den samlede vekten av 40 til 70 gram per dekk.


MICHELIN høy ytelse Road og Mountain Bike dekk er alle utstyrt med fleksible perler.


Elsker du sykkel? Få din Michelin Mtb Dekk Advanced Magi X Reflective TS 27.5´´ Tubeless og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Michelin gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Felger og dekk for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive sykkel modellene mulig har de fleste av våre Dekk artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Michelin Mtb Dekk Advanced Magi X Reflective TS 27.5´´ Tubeless

Farge
Svart
Anbefalt bruk
Terreng sykkel
Dekktype
Slangeløs

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up