up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Muc Off

Muc Off

Allt ( Muc Off )

Om Muc Off

Muc-Off, en pioner innen sykkelvedlikehold, ble grunnlagt med et mål om å tilby innovative og effektive rengjørings- og pleieprodukter for sykler og sportskjøretøy. Etablert i 1994 i Poole, England, av Rex og Marilyn Trimnell, fikk merket raskt anerkjennelse for sitt engasjement for å lage høykvalitets, miljøvennlige produkter som forbedrer ytelsen og levetiden til sykler. Muc-Offs reise begynte med et enkelt produkt, og det har siden utviklet seg til en global leder innen spesialisert sykkelpleie. Dens utmerkede effektivitet gjør det til en favoritt blant syklister som søker optimal ytelse i tørre miljøer.
Kort sagt har Muc-Offs urokkelige dedikasjon til innovasjon og bærekraft redefinert sykkelpleie og vedlikehold. Med et utrolig utvalg av produkter, inkludert det ikoniske sykkelrensemidlet, spesialsmøringer, høytrykksvasker, kjedepleie og avansert tubeless-teknologi, fortsetter Muc-Off å gi syklister verden over muligheten til å nyte topp ytelse og utvide levetiden til deres elskede sykler.

Muc-Off revolusjonerer sykkelpleie og vedlikehold

Sykkelrensemidlet Muc-Off Bike Cleaner står som merkets flaggskip, og setter standarden for effektiv og trygg sykkellasting. Formulert med kutteteknologi, fjerner denne rengjøringsmidlet lett skitt, smuss og fett mens det er biologisk nedbrytbart og miljøvennlig. Muc-Off Dry Lube tar sikte på å redusere slitasje og slitasje på bevegelige deler ved å danne et tørt, beskyttende lag som avstøter skitt og støv.
Høytrykksvaskeren Muc-Off Pressure Washer tilbyr et praktisk og kraftig rengjøringsalternativ for sykler. Med justerbare trykkinnstillinger fjerner den effektivt fastsittende skitt uten å skade sensitive komponenter. Denne bærbare vaskeren forenkler rengjøringsprosessen, og gjør det til et verdifullt verktøy for både profesjonelle syklister og helgeentusiaster. Kjederensen Muc-Off Chain Cleaner er utviklet for å mestre denne oppgaven enkelt. Dens unike formel tar seg gjennom skitt og gammel smøring, forbereder kjedet for optimal smøring, forlenger dermed levetiden og sikrer et jevnere løp.
Sealanten Muc-Off revolusjonerer tubeless dekkteknologi ved å tilby en pålitelig og langvarig løsning for punkteringsvern. Denne sealanten lapper raskt hull som skyldes torner, skrot eller småskader, slik at syklister kan nyte en bekymringsfri tur. Muc-Off Tubeless Valves er utviklet for å supplere merkets sealant og gi en pålitelig oppsett for tubeless dekk. Laget med presisjon, er disse ventilene enkle å installere og gir et sikkert tetningslås, som hindrer luftlekkasje. De kommer i ulike lengder for å imøtekomme forskjellige felgdypder, noe som sikrer en tilpasset passform for alle syklisters behov.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk