up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Pirelli

Pirelli

Avdelinger

Allt ( Pirelli )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Pirelli

Pirelli, en global ikon innen de høytytende dekkene, har etablert seg som et symbol på innovasjon, kvalitet og eksellens siden sin etablering. Grunnlagt av Giovanni Battista Pirelli i Milano, Italia i 1872, startet merkevarens reise med en forpliktelse til å presse grensene for dekkteknologi. I dag står Pirelli i spissen for dekkindustrien, kjent for sin urokkene dedikasjon til å levere kantete løsninger som passer forskjellige behov til sjåfører, syklister og entusiaster over hele verden. Pirellis rike historie og dedikasjon til å presse grensene for dekkteknologi har styrket sin posisjon som en global leder innen industrien. Fra høyytende dekk til sykkelløsninger som slanger og spesialiserte sykkeldekk, Pirelli fortsetter å holde fast ved sin arv av innovasjon, og leverer utmerkede produkter som gir sjåfører og syklister muligheten til å nå sine mål, samtidig som de nyter opplevelsen av å reise. Med fokus på innovasjon og kontinuerlig forbedring har Pirelli konsekvent tilpasset sine dekkteknologier til å møte endrede krav og behov, noe som har gjort det til et foretrukket valg for kresne sjåfører som søker udiskutabel kvalitet og bemerkelsesverdige kjøreopplevelser. Pirelli Pioneering Performance and Innovation

Pirellis arv i bilverden er definert av deres utmerkede dekk, utformet for å levere superytelse, sikkerhet og stil. Pirelli-dekk kombinerer avansert ingeniørkunst med et skarpt forståelse av sjåførens preferanser, noe som resulterer i et omfattende utvalg som dekker alt fra høyytende superbiler til daglige kjøretøy. For å anerkjenne betydningen av pålitelighet i sykkelverden, tok Pirelli et skritt inn i å lage høykvalitets slanger. Utformet for å tåle de ulike terrengene, er Pirelli-slanger designet med presisjon og holdbarhet i tankene. Disse slangene integreres jevnt inn i sykkelopplevelsen, og gir syklister forbedret ytelse, punkteringsbestandighet og en jevnere tur. Fusjonen av Pirellis dekkekspertise med sykkelverdenen førte til et utvalg Pirelli-sykkeldekk som speiler merkevarens bilutmerkelser. Fra veigracing til utflukter på stier, sørger Pirellis dedikasjon til innovasjon for at syklister kan stole på disse dekkene for å forbedre deres ytelse og glede på to hjul. Utformet med et skarpt forståelse av de forskjellige kravene til moderne syklister, tilbyr disse dekkene utmerket grep, holdbarhet og effektivitet. Enten du navigerer urbane landskap eller beseirer utfordrende stier, gir Pirelli sykkeldekk pålitelighet og selvtillit til syklister som søker etter dekkvalg. Pirelli Scorpion-serien er et vitnesbyrd om merkevarens dedikasjon til allsidighet og ytelse. Tilpasset for SUV-er, crossovers og lastebiler, kombinerer Pirelli Scorpion-dekk robust konstruksjon med avanserte mønstre på dekkene, noe som sikrer optimal grep på ulike overflater.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk