up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjelmer

Hjelmer

Vernebriller og solbriller

Vernebriller og solbriller

Kroppsbeskyttelse

Kroppsbeskyttelse

Herreklær

Herreklær

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Ski

Ski

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Beskyttelse

Briller

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Hjelmer

Allt( POC )

POC

POC er et merke som produserer sportsvester, hjelmer, briller og mye annet sportsrelatert tilbehør. Det er et svenskbasert merke med et klart og viktig oppdrag om å gi rimelig beskyttelse til idrettsutøvere ved å redusere konsekvensene av ulykker under sykling eller andre idretter. Du har reddet mange liv ved å lage produkter av høy kvalitet. Denne ekstra klare visjonen har satt en ny standard for produksjon av materialer av overlegen kvalitet ved å bygge forskjellige kombinasjoner. POC brukte også avansert teknologi og innovasjon for å gjøre drømmen mulig. Det har blitt et ledende selskap som gir viktig personlig beskyttelse til alle idrettsutøvere.

For den sikreste sykkelopplevelsen er POC-hjelmen det beste produktet for deg. Sykkelhjelmer er et av de viktigste sykkelutstyret for å forhindre alvorlige skader. POC sykkelhjelmer gir deg absolutt sårt nødvendig personlig beskyttelse. De gir deg en trygg sykkelopplevelse og et stilig preg. Det tilbyr sikkerhet og innovativ estetikk på samme tid. Den foreslår tre forskjellige hjelmvarianter: hel ansikt, halv ansikt og offroad for å velge typen du ønsker.

POC tilbyr også klær og tilbehør av høy kvalitet.

I tillegg til beskyttelse tilbyr POC også klær av utmerket kvalitet og mange andre moteartikler på Bikeinn. POC tilbyr et bredt utvalg av jerseys som er best for terrengsykling og skinntette jerseys som er gode for landeveissykling. POC-trøyen er laget av det beste stoffet og toppkvalitetsmaterialet, siden trøyene er en grunnleggende del av sykkelutstyret. Merket tilbyr trøyer som passer for sykkelbehovene og kravene til hver enkelt syklist. Materialet er veldig lett, pustende og tørker raskt for å holde deg komfortabel til enhver tid.
Trøyene er mer komfortable på grunn av deres forskjellige lommer og glidelåsalternativer. Den har mange alternativer, fra glidelåser foran til bak og antall glidelåser du foretrekker avhengig av type sykling. Vanligvis, for lengre sykkeløkter, er glidelåsene bak best for å oppbevare litt mat og gi nok kraft når energinivået er lavt. Et annet nødvendig element når du sykler er hansker. Hanskene kan beskytte rytteren mot varme og kalde værforhold. POC hansker kommer i to stiler.Langfingrede er best for kaldt vær da de kan bidra til å gi varme, mens kortfingrede er laget for å beskytte hendene mot intense varmestråler.

Merket har også sykkelsolbriller av høy kvalitet. POC-solbriller er perfekt designet for å øke ytelsen til syklisten. De spesielle linsene som brukes i disse solbrillene lar deg se selv i svært lite eller nesten ingen sollys. Derfor er disse flerfargede brillene perfekte for sykling.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk