up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

PRO Mechanic Standing With Bag and Tray

plus
PRO

PRO Mechanic Standing With Bag and Tray

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse PRO Mechanic Standing With Bag and Tray

Funksjoner:


Sammenleggbar og justerbar reparasjon stativ

Lettvekt Alloy konstruksjon

Inkl. Bærepose og Tool plate


Er du interessert i PRO Mechanic Standing With Bag and Tray? For øyeblikket er produktene på lager hos bikeinn, din nett sykkel butkk. Hos bikeinn vil du finne flere sykkel produkter fra merket PRO. Ikke vent lenger og nyt fra PRO Mechanic Standing With Bag and Tray bare bare noen få klikk. Oppdag bikeinn sitt brede utvalg av sykkel støtter nå.

Spesifikasjoner PRO Mechanic Standing With Bag and Tray

Farge
Svart

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

God pris/kvalitetsprodukt, men...

-

Jeg syntes det er litt ustabilt i noen situasjoner. Jeg har en sykkel med full fjæring, og når den blir grepet av setepinnen forblir den veldig ustabil, jeg må fjerne frontdekket for å balansere stående. Transportbagen er en fin for transport på tur. Men totalt sett er det en hjemmemekaniker av god kvalitet.

Pro mekaniker stående

-

Meget funksjonelt, solid og stabilt produkt. Flott kjøp.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up