up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

RockShox

RockShox

Allt ( RockShox )

Om RockShox

I over tre årtier, har RockShox vært en pioner innen ytelsesdemping for sykler. Etablert i 1989 revolusjonerte denne merkevaren utenlands sykling ved å introdusere det aller første dempegaffelen til sykler for fjellsykling. Med en urokkelig forpliktelse til innovasjon, presisjonsmaskinering og en lidenskap for å forbedre syklistenes opplevelse, har RockShox kontinuerlig satt industristandarder. RockShox forblir i forkant av innovasjon innen fjellsykling, og stadig presser grensene for å skape dempingssystemer som tilpasser seg ulike sykkelres sykkeleres behov. Med en historie dyp i banebrytende prestasjoner og en forpliktelse til å utvikle teknologien, fortsetter RockShox å definere fremtiden av ytelsesdemping, og gir syklister muligheten til å erobre nye utfordringer og oppleve stier som aldri før.

RockShox Pioneering Performance Suspension for Bikes

En av de mest ikoniske navnene innen fjellsykling, debuterte RockShox Judy dempegaffelen på begynnelsen av 1990-tallet. Blant annet kjent for sin holdbarhet og justerbarhet, satte Judy standarden for pålitelighet og ytelse. Gjennom årene har den utviklet seg for å inkludere nyskapende teknologi, samtidig som den har beholdt sin kjerne av pålitelig ytelse på stien. Bygget på legatet til Judy, tilbyr RockShox Recon-serien en allsidig og tilgjengelig løsning for fjellsyklister som ønsker en høykvalitets demping. Med ulike konfigurasjoner som tilpasser seg ulike sykkelstiler, gir Recon imponerende kontroll og komfort på en bredt spekter av terreng. Designet for aggressive stier og enduro-syklister, er RockShox Lyric-serien et ideal for suveren respons og stabilitet.
Når du skal erobre steile nedkjøringer og ekstreme stier, tar RockShox Zeb over. Med økt reise og robust byggekvalitet, er Zeb utviklet for å takle det hardeste terrenget med tillitvekkende kontroll. Det passer for syklister som lengter etter store-hit-kapasitet uten å ofre kjørekvaliteten. RockShox Yari er en allsidig arbeidshest som bringer toppnivå av dempingsevne til et bredere publikum. Deler DNA med den høyytelses Lyric, tilbyr Yari suveren håndtering og holdbarhet, noe som gjør den til et ideelt valg for syklister som søker konsekvent ytelse på ulike stier.
På XC-racing-fronten, er RockShox SID et ideal av lett vektseffektivitet. Kjent for sin fjærfaglignende konstruksjon og rask respons, er SID gaffelen en favoritt blant konkurranse XC-syklister som legger opp til pallplasseringer. Ut over dempegafler, tilbyr merkevaren et komplett spekter av RockShox sykkel deler for å forbedre hvert aspekt av sykkelopplevelsen. Fra bakdempere, setepinner, dropppinner og andre tilbehør, er hvert produkt designet med presisjonsmaskinering for å heve ytelse, komfort og kontroll.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk