up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Santini

Mann samling

Mann samling

Damekolleksjon

Damekolleksjon

Tilbehør

Tilbehør

UCI-samling

UCI-samling

profflag

profflag

teknisk undertøy

teknisk undertøy

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Gjenoppretting og Stell

Herreklær

Herresko

Opplæring og Konkurranse

Undertøy

Allt( Santini )

Santini

Santini er et anerkjent italiensk merke som har etablert seg som leder innen sykkelklær. I over femti år har Santini vært dedikert til å produsere høykvalitets sykkelklær og tilbehør, som kombinerer ytelsesdrevne design med den rike arven til italiensk håndverk. Grunnlagt i 1965 av Pietro Santini, fikk merket raskt anerkjennelse for sin forpliktelse til innovasjon, funksjonalitet og stil. Med fokus på ergonomi og holdbarhet er Santini bygd for å tåle de harde rittene mens de fortsatt opprettholder en ypperlig komfort. Santini har etablert seg som et ledende merke innen sykkelindustrien, og tilbyr et stort utvalg av høyytelses sykkelekvipment og klær. Med en rik historie som er forankret i italiensk håndverk og en ustoppelig jakt på innovasjon, fortsetter Santini å sette nye standarder for kvalitet, komfort og stil i sykkelverden. Enten det er deres sykkeltrøyer, bibs eller andre produkter, Santini tilpasser seg behovene til syklister som krever ingenting annet enn det beste.

Santini Hever Sykkelklær til Nye Høyder

Santini tilbyr et komplett sortiment av sykkelekvipment som tilpasser seg både profesjonelle syklisters og lidenskapelige entusiasters behov. Deres produktlinje inkluderer trøyer, bib shorts, shorts, jakker, hansker, sokker og forskjellige tilbehør. Santinis sykkelekvipment er designet for å forbedre ytelsen, gi komfort og tåle de krevende sykkelaktivitetene. Santinis sykkelklær er et perfekt blend av form og funksjon. Merkets plagg er nøye håndlaget med avanserte materialer og teknologier, som sikrer optimal aerodynamikk, fuktighetshåndtering og temperaturregulering. Santinis sykkelklær er skreddersydd for å passe kroppen som en andre hud, redusere luftmotstand og maksimere bevegelsesfriheten. Santini er synonymt med eksepsjonell sykkelklær som møter de høyeste standardene for kvalitet og ytelse. Santini sykkelklær er designet for å heve sykkelopplevelsen ved å tilby en overlegen funksjonalitet, komfort og stil. Santini bruker kantete stoffer som transporterer bort fuktighet, gir pusteevne og UV-beskyttelse. Enten det er trøyer, bibs, shorts eller jakker, sørger Santini-sykkelklær for at syklister kan yte sitt beste mens de ser sitt beste ut. Santini sykkeltrøyer er ikoniske plagg som epitomiserer merkets forpliktelse til å være best. Håndlaget med nøye oppmerksomhet på detaljer, har Santini trøyer innovative design og tekniske stoffer som optimaliserer aerodynamikk og ventilasjon. Disse trøyene er ikke bare ytelsesorienterte, men også visuelt imponerende, slik at syklister kan uttrykke sin individualitet gjennom levende farger, dristige mønstre og elegante estetikk. Santini sykkelbibs er designet for å gi uovertruffen komfort og støtte under lange turer. Laget av premiummaterialer, Santini sykkelbibs tilbyr kompresjon og muskelstøtte samtidig som de opprettholder pusteevne og fukttransporterende egenskaper. Sykkelbibsene har avanserte polstringer som reduserer trykkpunkter og øker salgkomfort. Med deres ergonomiske passform og oppmerksomhet på detaljer, sørger Santini sykkelbibs for at syklister kan fokusere på veien foran uten distraksjon.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk