up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Schwalbe Mtb Dekk Ice Spiker Pro HS379 DH 27.5 ´´

plus
Schwalbe

Schwalbe Mtb Dekk Ice Spiker Pro HS379 DH 27.5 ´´

Produktbeskrivelse Schwalbe Mtb Dekk Ice Spiker Pro HS379 DH 27.5 ´´

Lighter, grippier, raskere. Den "turbo" av spike dekk. Med opptil 402 pigger biter det fast i isete veier. Volframkarbidkjernen i hver spike er kledd i vektbesparende aluminium. Dekket forblir fleksibelt og sporty.

Hvis du er interessert i Schwalbe Mtb Dekk Ice Spiker Pro HS379 DH 27.5 ´´, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Felger og dekk produktnavnet fra merket Schwalbe har den høyeste produksjon skvaliten. Schwalbe designer eksklusive sykkel produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Schwalbe Mtb Dekk Ice Spiker Pro HS379 DH 27.5 ´´ idag!

Spesifikasjoner Schwalbe Mtb Dekk Ice Spiker Pro HS379 DH 27.5 ´´

Farge
Svart
Anbefalt bruk
Terreng sykkel
Dekktype
Clincher

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

-

Veldig fornøyd

-

Jeg er veldig fornøyd med produktet, det er av veldig god kvalitet og er gull verdt. i tillegg kom den hjem til meg på den planlagte datoen. Jeg har tenkt å gjøre andre kjøp på Tradeinn.com Takk for kvaliteten på produktene dine og påliteligheten til frakttjenesten. (Schwalbe Ice Spiker Pro HS379 DH) = Dette var mitt kjøp. Dekkene har veldig god kvalitet til en overkommelig pris.

-

Is spicker pro dekk

-

Veldig god service !! God pris !! Dekkene er virkelig utrolige !!!

Takk skal du ha!

-

fungerer bra !! fantastiske dekk !! ganske bra grep om is !! Jeg anbefaler alle å sykle på is og snø!

Levering

-

Hallo fru, herr, jeg har bestilt vinterdekk, ved mottak av e-posten får jeg beskjed om at levering vil skje mellom 29. oktober og 1. november. Det er ingenting, jeg mottok pakken min i går, dok. 5 dager for sent. I alle fall er produktene som skal sendes de riktige. Takk. Jeg vil komme tilbake til deg for en neste ordre. Perus Christian.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up