up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Schwalbe

Schwalbe

Allt ( Schwalbe )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Schwalbe

Schwalbe, et navn som er synonymt med innovasjon og ytelse i sykkelverden, har konsekvent presset grensene for hva som er mulig på to hjul. Grunnlagt i 1973 har dette tyskfødte merket vokst til å bli en global leder innen utforming av høykvalitets sykkelutstyr som dekker behovene til både profesjonelle utøvere og fritidssyklere. Med en stødig forpliktelse til presisjonsingeniør, holdbarhet og kutte-edge teknologi, har Schwalbe revolusjonert sykkelopplevelsen for entusiaster over hele verden.

I verden av sykkelutstyr står Schwalbe som et eksempel på kvalitet, innovasjon og dedikasjon. Med en rik historie som strekker seg over flere tiår og et portefølje som omfatter dekk, verktøykofferter, pumper, innertuber, vedlikeholdsprodukter og sykkelkomponenter, fortsetter Schwalbe å forme sykkellandskapet, og gi syklister muligheten til å oppnå nye nivåer av ytelse, komfort og eventyr. Forståelsen av betydningen av riktig sykkelvedlikehold tilbyr Schwalbe et bredt utvalg av produkter for å holde turen i topp stand.

Pionerar for utmerkethet innen sykkelutstyr

I hjertet av Schwalbes arv ligger deres verdenskjente dekk. Designet for å erobre et utall terræn, Schwalbe-dekk epitomiserer uovertruffen grep, lav rullemotstand og utmerket punkteringsbeskyttelse. Schwalbes forpliktelse til syklister strekker seg utover selve turen. Deres nøye utformede Schwalbe-verktøykofferter kombinerer stil og funksjonalitet, slik at ryttere er utstyrt med nødvendige verktøy for reparasjoner på tur. Laget med holdbarhet i tankene, er disse veskene et vitnesbyrd om Schwalbes forpliktelse til å forbedre den totale sykkelopplevelsen.
Effektivitet og komfort møtes i Schwalbe-pumper. Konstruert med presisjon, leverer disse pumpene optimal trykk for dekkene, noe som forbedrer både sikkerhet og ytelse. Uansett om du skal på langdistanseferd eller en rask bytur, sørger Schwalbe-pumper for at dekkene alltid har det perfekte trykket for en jevn tur. Innertuber kan være skjult for synet, men deres innvirkning på syklistens opplevelse er udiskutabel. Schwalbe-innertuber er laget med suverene materialer og ingeniørkunst, noe som minimerer risikoen for punkteringer og sikrer konsistent luftbevaring. Denne oppmerksomheten på detaljer gir færre avbrudd og en mer behagelig tur.
Fra dekklakk som raskt reparerer punkteringer på farten til kjedelakk som forbedrer effektiviteten, Schwalbe-sykkelvedlikehold-løsninger reflekterer deres forpliktelse til å hjelpe syklister å holde seg på veien lenger. Schwalbes forpliktelse til utmerkelse strekker seg til sin linje med sykkelkomponenter, designet for å imøtekomme de ulike behovene til syklister. Enten det er styrehåndtak som gir ergonomisk komfort, seter som tilbyr støtte på lange turer, eller høykvalitets rør og felgrimteip, Schwalbe-sykkelkomponenter som uttrykker deres dedikasjon til å forbedre alle aspekter av sykling.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk