up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Selle Italia

Selle Italia

Avdelinger

Allt ( Selle Italia )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Selle Italia

Selle Italia, en modell av presisjon og innovasjon i sykkelverdenen, har vært synonymt med premium sykkelseter, styretape og tilbehør siden begynnelsen. Med en arv som strekker seg over et århundre, har Selle Italia stadig presset grensene for design, teknologi og komfort, noe som gjør det til et pålitelig valg blant profesjonelle syklister og entusiaster alike. Merkevarens engasjement i kontinuerlig forbedring har resultert i et mangfold av sykkelutstyr, som passer for ulike sykkelstiler og preferanser.

Selle Italias evige arv som en sykkelkraftverk er bygd på grunnlag av kvalitet, innovasjon og en lidenskap for å forbedre syklistens reise. Med et komplett utvalg av seter, skinner, styretape og flagskipsmodeller som SLR, Boost og Superflow, fortsetter Selle Italia å forme sykkelopplevelsen for entusiaster og profesjonelle over hele verden. Kombinasjonen av innovative skinner og presisjonsingeniørarbeid sikrer både stabilitet og stil.

Utforming av eksellens i sykkelkomfort og ytelse

I hjertet av merkevarens arv er dets ikoniske Selle Italia-seter, nøye designet for å gi optimal støtte og komfort under de mest krevende turene. Laget med en fusion av avanserte materialer og ergonomisk ingeniørarbeid, tilbyr Selle Italia-seter en perfekt blanding av ytelse og motstand. Utformet for å minimere vibrasjoner og forbedre grep, viser styretape-samlingene et utvalg av teksturer og farger som passer individuelle preferanser. Uansett om du erobrer røffe terreng eller cruiser gjennom bygatene, kan syklister stole på Selle Italia-styretape for å gi ergonomisk støtte og en touch av luksus.
Selle Italia SLR står som et uttrykk for merkevarens engasjement i lettvektig design og ytelse. Med fokus på streameret æstetikk og en anatomisk utskjæring, reduserer SLR-serien trykket på sensitive områder samtidig som den maksimerer kraftoverføringen. Boost-serien illustrerer merkevarens evne til å evolvere med de stadig skiftende kravene til sykling. Ved å tilpasse seg de skiftende behovene til syklister, inneholder Boost-serien Selle Italias dedikasjon til å presse grensene for innovasjon. For de som søker uforbeholden komfort, tilbyr Selle Italia Superflow-serien en revolusjonerende løsning. Karakterisert av sin sentrale utskjæring og ergonomiske form, reduserer Superflow-seterne trykket på perineale området, noe som sikrer blodstrøm og reduserer nummenhet. Denne designen, kombinert med Selle Italias vedvarende håndverk, leverer en tur som er like glatt som den er støttende.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk