up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Shimano

kvinne Klær

kvinne Klær

herreklær

herreklær

Briller

Briller

Fottøy

Fottøy

pedaler

pedaler

Kjeder

Kjeder

Avdelinger

Barneklær

Barnesko

Briller

Carriers and Storage

Dameklær

Damesko

Deler Reservedeler

Elektronikk

Felger og Dekk

Herreklær

Herresko

Klokker

Opplæring og Konkurranse

Sykkeldeler

Allt( Shimano )

Shimano

Shimano er kjent for å lage utstyr for sykling, fiske og roing. Det ble startet i 1921 og hovedkvarteret ligger i en by i Japan som heter Sakai. Siden den gang har den fortjent sin tillit og sitt rykte i forbrukernes øyne ved å lage kvalitetsprodukter. Du kan enkelt finne ulike sykkelprodukter fra dette merket hos Bikeinn . Alle Shimano-produkter er systematisk utformet for å unnfange og utvikle produktet i ideell harmoni. Den må oppfylle alle forventningene til sykkelelskere på en brukervennlig måte. Perfekt konstruksjon sikrer at du gir full støtte, komfort og eksepsjonell ytelse.
For best resultat bør du prøve Shimano-gruppen , siden den inneholder alle de perfekt matchende komponentene og kan enkelt installeres. Hver gang de slites ut, må du erstatte varen med det originale Shimano -produktet som også er tilgjengelig individuelt. På denne måten vil Shimano være sikker på at systemet ditt ikke slutter å fungere med sin opprinnelige standard. Siden hver del av syklusen din må yte utmerket for å unngå kritiske tilstander, sikrer merket at hver del må bestå kvalitetstesten før de kommer ut på markedet.

Shimano tilbyr et bredt utvalg av komponenter av høy kvalitet

Shimano tilbyr også komponentene separat i tilfelle du trenger bare ett produkt, ikke hele settet. Shimano bremser er av forskjellige nivåer avhengig av dine behov. De kommer også i et bredt utvalg for å velge den rette. Shimano kranksett kommer i mange forskjellige størrelser, og du kan velge krankstørrelsen som tilsvarer høyden din for utmerket pedalpreferanse. Et bredt utvalg av Shimano-girer kommer også i forskjellige formater for å passe dine behov.

Shimano sykkelsko

I tillegg til sykkelkomponenter er Shimano sykkelsko de mest slitesterke, lette og komfortable skoene. Shimano MTB-sko tar seg av alle de entusiastiske behovene til en syklist på grunn av sin popularitet over hele verden med sine fantastiske modeller og rimelige prisklasser. De er perfekt designet for å holde rytternes føtter komfortable og tørre mens de navigerer i gjørmete terreng. Sålene er designet for å gi maksimal kraft mens du tråkker, og sparer dermed personens energi.
Shimano klosser finnes i tre forskjellige modeller, kjennetegnet ved fargene rød, blå og gul. Alle tre modellene inneholder forskjellige og unike funksjoner, som dreiepunkter og flyteområder, som gir rytteren den nøyaktige mekanismen de trenger. Et annet flott produkt fra dette merket er Shimano grussko . Disse skoene er spesielt designet for terrengrytteren. De er et godt valg for eventyrlystne ryttere som elsker å gå av veien og ønsker å utforske den ville turen. Disse skoene er fantastiske for å gi deg beskyttelse og forbedre ytelsen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk