up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Shimano

Shimano

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Barnesko

Briller

Dameklær

Damesko

Deler Reservedeler

Elektronikk

Felger Og Dekk

Herreklær

Herresko

Hjelmer

Klokker

Lys

Opplæring Og Konkurranse

Sykkeldeler

Allt ( Shimano )

Om Shimano

Shimano ble grunnlagt i 1921 og er kjent for å produsere komponenter for sykling, roing og fiske. Hovedkvarteret ligger i Sakai, Japan. I mange tiår har selskapet opparbeidet seg et godt rykte for å produsere kvalitetsprodukter.

Finn et bredt utvalg av sykkeltilbehør for forskjellige bruksområder som merket er kjent for. Shimano skivebremser er kjent for sin tørre bremsing, konkurransedyktige priser og holdbarhet. Produktserien deres med sykkeldeler inkluderer bremser, kjeder, pedaler, kranksett, spaker, klosser, bunnbraketter, girskiftere, nav og mye mer. Shimano mtb-sko gir best grep, stabilitet, kraftoverføring og komfortabel passform. Hvis du er mer interessert i veiruter, har Shimano landeveissko Shimano Dynalast-teknologi som favoriserer tråkk uten store anstrengelser.

Shimano har også bidratt i fiskeindustrien og deres fiskeutstyr, spinnehjul, agnhjul, viltsneller, spinnestenger er veldig nyttige. Disse produktene er laget av materialer av høy kvalitet og setter trender i fiskeindustrien.

clouse menu Lukk