up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tacx Training

plus
Tacx

Tacx Training

Produktbeskrivelse Tacx Training

Spesialdesignet for innendørs trening på ergometersykkel. Den gummiblanding minimerer overoppheting, glidning og slitasje.

Kjenner du alle funksjonene til Tacx Training? Hos bikeinn velger vi sykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Opplæring og konkurranse artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Trener-tilbehør kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Tacx er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av sykkel ekspertene!

Spesifikasjoner Tacx Training

Farge
Blå
Sølv
Produkttype
dekke

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Tacx dekk

-

God slitestyrke...Varmer ikke opp eller sliter ut rullen!!!

Rullehjul

-

Perfekt til min tacx -vals

Utmerket

-

Den beste verdien for pengene, jeg hadde allerede to normale dekk nesten ett hver 15. dag, før jeg allerede hadde brukt treningsdekkene fra Tacx-merket, og de er spektakulære, 100% anbefalt

Rulledeksel

-

Et godt deksel å bruke på en rulle, motstandsdyktig mot slitasje fra friksjon. Verdi.

Perfekt

-

det går perfekt. ved engangsbruk, innser du at de er nødvendige for trening av rullering. Den grove irriterende friksjonen reduseres med 90%, ikke mer knekk og ikke rom for gummi-utklipp. sterkt anbefalt.

Flott kjøp

-

Stort hjul for ruller Jeg ble overrasket over motstanden, så vel som evnen til å ikke varme dekket, jeg vil definitivt kjøpe den igjen

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up