up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

plus
Thule

Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Produktbeskrivelse Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Hvert enkelt produkt av merkevaren THULE, stikker strengt til Homologeringsdokumenter standarder etter reglene i hvert land enten er europeisk eller amerikansk.

Selskapet THULE har vært å lage produkter siden 1942, under strenge kvalitetskontroller og i henhold til loven i alle land hvor disse produktene blir distribuert.


Hos sykkel butikken, bikeinn, kan du finne forskjellige størrelser av Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261 og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261 som kategorien Carriers and storage fra vår nett sykkel butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om sykkel utstyr, i tillegg til Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261 omtalene.

Spesifikasjoner Thule Bike arm adapter for 1 bike 52261

Farge
Svart
Underkategorier
Bike Carrier

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Utmerket

-

Utmerket utmerket utmerket utmerket utmerket utmerket utmerket utmerket

Thule armforlengelse

-

Virkelig utmerket produkt ankom i akseptable tider jeg reddet sykkelholderen fordi jeg med den originale armen ikke kunne sette en elektrisk sykkel og en hel sammen med dette ved å koble de respektive setestolpene med den ovennevnte adapterstangen thule problemet løst

-

Thule sykkel forlengelsesarm

-

Produkt og pris er fantastisk. Jeg er skuffet over at produktet kom for sent for meg å bruke på min tur unna. Forutsatt levering for ikke-standard porto var torsdag / fredag da jeg dro på lørdag morgen. Monteringen kom opp til et tomt hus på mandag.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up