up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700

Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700

plus
Vittoria

Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700

Produktbeskrivelse Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700

Enten i Gravel eller Cyclocross, en ting er for visse ... baneforholdene endres kontinuerlig. Når du ruller opp til startstreken, må du være sikker på å vite at du har ytelsesfordelen til Terreno Mix, alle forholdene trår, uansett terreng. I hjertet av designen er en rask rullende midtrygg, som er designet for å minimere rullemotstand, samtidig som den gir trygge bremsekraft. Arbeid med hjørner og off camber håndteres trygt ved å veksle åpne skulderkuler. Disse ørene er formet for å gi en smidig følelse av fortau og hardpack overflater, mens de fremdeles gir en solid effektiv kant for gress og lerameterreng. Hvis du er ute etter det “ene” dekket for å gjøre alt, er Terreno Mix ditt valg!


Egenskaper:

Tradisjonell slitebaneprofil for jevne overganger over et bredt terrengområde.
Åpne skulderkuler for å sikre trekkraft fra kammeret.
320 TPI tubulær foringsrør: bomullsvalgt dekk du velger.
Funksjonalisert GRAPHENE 2.0-sammensetning gir ultimat vått grep.
3 forbindelser i slitebanen (3C) for økt levetid og slitasje på slitasje.


spesifikasjoner:

Terreng: Blandet
Vekt: 380g
Foringsrør: 320 TPI Corespun
Bredde: 31c
Etrto: 31 622
Vekt: 380 g


Teknologi:

G:
G er Vittorias unike Graphene-forbindelse. Resultatet er en forbindelse som er overlegen i hastighet (rullemotstand), grep, holdbarhet og slitestyrke.


Er du interessert i Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos bikeinn. Her kan du finne all informasjon om Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700. er en av de beste sykkel merkene som designer eksklusive Felger og dekk artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700

Farge
Svart
Dekktype
Clincher
Anbefalt Bruk
Krossykling

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700

Utrolig kvalitet

-

Rask levering og god kvalitet på varene. Fin kontakt og rask i terrenget.

Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700

Terrano blanding

-

Utmerkede pneus, résistants, roulants et de superbe qualité. Je l'utilise pour courses de Gravel bike en 38mm.

Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700

Seierjordblanding

-

Utmerket gummi .. ankom i forventet tid og i perfekt stand. Jeg anbefaler det på det sterkeste. Jeg anbefaler også nettstedet. Gode priser og alvor.

Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700

Vittoria-blanding

-

Veldig bra dekk og enkelt å montere. Jeg tar det bak siden det ruller mer på grusveier.

Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700

God gummi.

-

Dekk er for høyt for veirammen min. Men det ser fortsatt pent ut. Bare nevn mangel på kvalitetskontroll i omkretsfugens krage. Det kan være mer perfekt.

Vittoria Grusdekk Terreno Mix 700

Flotte allround cx dekk

-

Etter min erfaring er Vittoria-dekk de enkleste å sette opp og mest pålitelige CX-dekk i virksomheten. Terreno-blandingen er deres mellomdekk. Den ruller ganske raskt på hardback, men klarer seg også bra i våte forhold. Den største ulempen med blandingen er at den sitter fast mellom sine tørre og våte kusiner, som begge er eksepsjonelle dekk for deres respektive forhold.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up