up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Vittoria

Vittoria

Allt ( Vittoria )

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Om Vittoria

Vittoria ble etablert i 1953, og er en produsent av sykkeldekk og hjulsett for sykling. Det er et italiensk merke, og hovedkvarteret er i Brembate. Det er et ledende dekkproduksjonsselskap som produserer millioner av dekk for landeveissykling og fjelldekk . Det er et velkjent merke som introduserer førsteklasses dekk for å øke sykkelens ytelse. Vittoria er kjent for å finne opp nye dekk med nylon- og bomullsdeksel ved hjelp av avanserte metoder. Den tilbyr også høykvalitetsdekk for profesjonell racing for å sikre den raskeste hastigheten og utmerket ytelse.
Vittoria-dekk har det bredeste utvalget av nesten alle typer dekk og hjulsett for alle nivåer, for eksempel urban, road, off road og MTB-sykling. Merket bruker avansert teknologi og innovative design for å gi de best egnede dekkene for vanlig og profesjonell bruk. Det er en verden av dekk og hjulsett å velge mellom for å gjøre sykkelopplevelsen din morsommere. Dessuten gjør antallet muligheter racingopplevelsen til den beste.

Finn Vittorias beste produkter på Bikeinn

Vittoria er utvilsomt et av de beste merkene for dekkproduksjon. Du kan handle alle produktene på Bikeinn. Profesjonelle racingdekk og Vittoria -merket har nå blitt synonymer siden Vittoria-dekkene er designet for å gi den raskeste hastigheten og håndteringen. Siden Italia fungerer som vugge for sykkelverdenen, er disse dekkene den italienske arven som verden verdsetter for sin prestisjefylte produksjonsbakgrunn.
Vittoria sykkeldekk har unike egenskaper som gjør dem til de mest slitesterke blant andre. De har den raskeste rullehastigheten, men det går ikke på akkord med grepet og gir deg den beste støtten du forventer. Dekkene har oppblåsbare ringer og et ventilsystem som passer inn i dekkstøpingen og er kjent som innerslanger. Vittoria innerrør har ulike størrelsesalternativer og er laget av høykvalitets gummi. Disse er veldig lette og bidrar til å forhindre punkteringer og balansere vekten.
En annen god ting merket tilbyr er Vittoria-hubene . Man kan velge disse navene basert på materiale, lagertype, standard skivefeste, aksler og felger. Siden de kan beskytte dem mot gjørmete overflater og skitt og dermed øke levetiden til navene i lang tid for å holde dem godt beskyttet. I tillegg til alle disse girene, er Vittoria sykkelsko avgjørende for sykling. En god sykkelsko kan bidra til å sykle i røft og ujevnt terreng ved å gi den ultimate støtten for å øke sykkelopplevelsen og tilby deg mye raskere hastighet enn vanlige sko.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk