up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Zefal

Zefal

Allt ( Zefal )

Om Zefal

Zefal er et kjent navn i verden av sykkelutstyr, med en rik historie som strekker seg tilbake til 1880. Grunnlagt i Frankrike, har Zefal konsekvent presset grensene for innovasjon for å gi syklister høykvalitets, pålitelige og innovative produkter som forbedrer deres sykkelopplevelse. Med over et århundre med ekspertise har Zefal blitt et pålitelig merke for syklister over hele verden..
Zefal´s dedikasjon til innovasjon og kvalitet har gjort det til et elsket merke blant syklister over hele verden. Med et bredt utvalg av produkter som dekker alle aspekter ved sykling, fortsetter Zefal å inspirere ryttere til å utforske nye horisonter og nyte turen til det fulle. Zefals produktsortiment er synonymt med pålitelighet og effektivitet. Deres holdbare konstruksjon og ergonomiske design gjør dem til en pålitelig følgesvenn for hver tur.
.
En arv av innovasjon innen sykkelutstyr.
.
Den Zefal Smart Pump representerer tinder av dekkpåfyllings teknologi. Denne intelligente pumpe er utformet for å gjøre på-steder dekkvedlikehold sømløs. Utstyrt med et digitalt trykkmåler og forhåndsinnstilte trykkinnstillinger, sikrer den at dekkene dine alltid er på det optimale trykket for en jevn og sikker tur. Dens kompakte design og kompatibilitet med både Presta- og Schrader-ventiler gjør den til et must for syklister på alle nivåer. Fra mini-pumper for raske fikser på veien til høyvolums gulv pumper for presise trykkjusteringer, Zefal´s luftpumper tilfredsstiller de diverse behovene til syklister.
Den Zefal Flaskeholderen har det perfekte utseende og funksjon. Laget av lette, men robuste materialer, holder den sikkert flasken din mens den legger til et streif av stil til sykkelen din. Zefal panniers er designet for å bære utstyret ditt med letthet og stil. De er en sykkels beste venn når det kommer til å transportere nødvendigheter på to hjul. For bysyklister og pendlere tilbyr Zefal et bredt utvalg av ryggsekker som er designet for komfort og funksjonalitet. Zefal ryggsekker kommer med rom for bærbare datamaskiner, reflekterende elementer for sikkerhet og ergonomiske funksjoner for å sikre en komfortabel passform under turen.
Å holde seg hydrert er veldig viktig når man sykler og Zefal sykkelflasker er her for å hjelpe. Disse BPA-frie, lett-å-presse flaskene er tilgjengelige i ulike størrelser og design for å tilpasse dine preferanser. Zefal´s oppmerksomhet på detaljer sikrer at du kan slukke tørsten din bekvemt mens du er på veien. Når det gjelder vedlikehold av sykkelen, er Zefal en pålitelig kilde for reservedeler og tilbehør. Fra erstatningstuber og dekkverktøy til styrehåndtak og pedaler, sikrer Zefal sykkel reservedeler at sykkelen din forblir på topp-nivå, tur etter tur.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk