up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

ABUS

ABUS

Allt ( ABUS )

Märkesinformation för ABUS

Abus är en välkänd varumärke som står för säkerhet, trygghet och innovation. Med ett historiskt arv som sträcker sig över flera decennier har Abus etablerat sig som en global ledare när det gäller att leverera högkvalitativa säkerhetslösningar inom olika industrier. Varumärkets huvudsakliga fokus ligger på att skapa starka lås, säkerhetssystem och skyddande utrustning som skyddar individer, egendomar och värdesaker. Abus är engagerat i att leverera utmärkt prestanda, genom att kombinera den senaste tekniken och ingenjörskonst i varje produkt. Från cykellås till lås, hem säkerhetssystem till butiksåtkomstlösningar är Abus-produkter designade för att förhindra stöld, skydda mot tillgång och säkerställa användarnas säkerhet.
Varumärkets rykte om kvalitet presenteras genom dess strikta kvalitetskontrollprocesser, för att säkerställa att varje produkt uppfyller de högsta standarderna för hållbarhet och prestanda. Abus lägger också fokus på användarvänlighet och användbarhet, strävandes efter att göra säkerhetslösningar intuitiva och lätta att implementera.
Med ett arv av förtroende och tillförlitlighet fortsätter Abus att innovera som svar på ökande säkerhetsutmaningar. Oavsett om det är för personlig säkerhet, egendomsskydd eller industriella tillämpningar är Abus fortfarande ägnat att ge lugn och ro genom sitt brett utbud av säkerhetslösningar.

Abus samling av tillbehör

Abus cykelväskor är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och motstånd mot slitage, vilket ger långvarig skydd för dina tillhörigheter. Många Abus-cykelväskor har säkra fästsystem, såsom justerbara remmar eller snabbfästmonteringar, för att säkerställa att väskorna stannar på plats även under ojämna turer. Abus cykelhjälmar har ofta justeringssystem som låter cyklister anpassa passformen efter sin huvudform. Detta säkerställer en snäv och säker passform för optimal säkerhet och komfort.
Abus cykellås är designade för att ge stark säkerhet mot stöld. De kombinerar avancerade lås- och materialfunktioner för att förhindra tillgång och stoppa stöldförsök. Abus lås använder avancerad låsteknik för att skapa lås som är motståndskraftiga mot olika metoder för manipulation, inklusive skärning, plockning och borrning. Abus MTB-hjälmar är designade för att möta de specifika behoven hos cyklister på terrängbanor, genom att ge dem toppklassig skydd, komfort och prestanda. Många Abus MTB-hjälmar erbjuder utökad täckning runt baksidan och sidorna av huvudet, vilket ger ytterligare skydd för områden som är svagare under mountainbiking.
Abus road-hjälmar är utformade med välutformade ventilationssystem som håller luften flödande genom hjälmen, vilket hjälper till att reglera temperaturen och hålla cyklister svala. Många Endura-road-hjälmar har justeringssystem som låter cyklister justera passformen efter sin huvudform. Detta säkerställer komfort, stabilitet och optimal säkerhet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga