up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Assos

MAILLOTS FÖR MAN

MAILLOTS FÖR MAN

Culottes för män

Culottes för män

VATTENTÄTA KLÄDER

VATTENTÄTA KLÄDER

KVINNORS MAILLOT

KVINNORS MAILLOT

ÅTERHÄLLNING OCH VÅRD

ÅTERHÄLLNING OCH VÅRD

STRUMPOR

STRUMPOR

Kategorier

Återhämtning och Vård

Bärkassar

Cyklar och Ramar

Damkläder

Damskor

Elektronik

Glasögon

Herrkläder

Herrskor

Hjälmar

Komponenter

Kroppsskydd

Marknadsföring

Underhåll

Utbildning och Tävling

Allt( Assos )

Assos

Assos är en schweizisk cykelklädesmärke som har varit i framkant av cykelinnovation sedan 1976. Märket är känt för sin noggrannhet, innovativa tyger och avancerad teknik. Assos mission är att skapa cykelkläder som förbättrar cyklisternas prestanda, komfort och stil. Assos är ett märke som har varit ledande inom cykelklädesinnovation i över fyra decennier. Med sin dedikation för forskning och utveckling, avancerade tyger och noggrannhet är Assos produkter utformade för att ge maximal prestanda, komfort och stil. Oavsett om du är ute efter en tröja, bib shorts, cykelbyxor eller handskar, Assos har ett produkt som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. Upptäck de bästa Assos-produkterna på Bikeinn.

Assos är toppen av cykelkläder

Assos’s passion för cykling är uppenbar i varje produkt de producerar. Märket erbjuder ett utbud av Assos cykelkläder som passar alla cyklisternivåer, från nybörjare till professionella. Assos´s dedikation till forskning och utveckling har resulterat i produkter som är utformade för maximal prestanda och komfort. Assos cykelkläder är utformade för att möta cyklisternas specifika behov. Märkets kläder är gjorda av avancerade tyger som erbjuder andningsförmåga, fukttransport och komfort. Assos erbjuder ett utbud av cykelkläder. Assos tröjor är utformade för att ge optimal komfort och stil när du cyklar. Märkets tröjor är gjorda av högkvalitativa tyger som är lätta och andas, vilket gör dem perfekta för långa turer. Assos Equipe RS Aero, Assos Mille GT, och Assos SS Jersey är bara några exempel på märkets utmärkta tröjor. Assos shorts är utformade för maximal komfort och prestanda. Märket erbjuder ett utbud av shorts, inklusive bib shorts, cykelshorts och vanliga shorts. Assos´ shorts är gjorda av avancerade tyger som erbjuder andningsförmåga, fukttransport och hållbarhet. Assos bib shorts är utformade för maximal komfort och prestanda. Märkets bib shorts är gjorda av avancerade tyger som erbjuder andningsförmåga, fukttransport och hållbarhet. Assos´ bib shorts har en unik design som eliminerar behovet av en elastisk midja, vilket ger en bekväm, tajt passform. Assos cykelshorts är utformade för att ge optimal komfort och prestanda. Märkets cykelshorts är gjorda av avancerade tyger som erbjuder andningsförmåga, fukttransport och hållbarhet. Assos´ cykelshorts är utformade för att ge en bekväm, tajt passform som inte kompromissar stil. Assos handskar är utformade för att ge maximal grepp, komfort och skydd under cykling. Märkets handskar är gjorda av avancerade tyger som erbjuder andningsförmåga och fukttransport. Assos´ handskar har en unik design som ger utmärkt grepp och kontroll på styren.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga