up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Barnskor cykling

Barnskor cykling

Hitta ett brett utbud av Barnskor-produkter för cykling. Upptäck de bästa erbjudandena på bikeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Barnskor

Märken i Barnskor

Hur väljer man cykelskor och cykelsko?

Det centrala syftet med cykelskor är att förbättra pedalprestanda, särskilt under uppsträckningen. Cykelskor är byggda med fasta sulor som maximerar den potentiella variationen från dina ben till spaken. Du kan använda dina hamstrings till en högre nivå när du drar upp pedalen eftersom din fot är ansluten till pedalen. De bästa cykelskorna finns på märken som Northwave , Ride Concepts .

Cykelskor

Överskor för cykling är ett slags gummisko som flyttas över skorna för att förhindra att de blir smutsiga eller våta. En översko är ett billigare alternativ än en halksäker prestandasko. De skyddar skoöverdrag som vanligtvis är tillverkade av ogenomträngliga ämnen och skyddar din sko, såväl som din fot, botten. Om du vill köpa högkvalitativa överskor kan du besöka varumärken som Gore wear , Northwave, Assos , Craft .

Reservdelar

Reservdelarna på cykelskorna är den utbytbara biten som lagras i ett index och används för renovering eller utbyte av trasiga delar av cykelskorna. Reservdelar kan köpas individuellt för att reparera gamla eller skadade delar i en del av artiklarna. De är normala delar som är avsedda att snabbt urladdas eller justeras. Du kan köpa reservdelar från Northwave, Giro, Look, MSC, Eltin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga