up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Bianchi

Bianchi

Allt ( Bianchi )

Märkesinformation för Bianchi

Bianchi är en ikonisk italiensk etikett med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1885, känd för sin överlägsenhet vid framställning av högpresterande cyklar och tillägg. I Milano, Italien, grundades märket av Edoardo Bianchi och har under över ett sekel stått i spetsen för cykelbranschen.
Bianchi-cyklar hyllas för sitt utmärkta innovativa teknik, hantverk och smarta design. De har ridits till framgångar i oändliga professionella lopp, inklusive Giro d´Italia och Tour de France, vilket förstärker deras betydelse som några av världens bästa racingscyklar.
Märkets löfte om skapande presenteras av dess pionjärutnyttjande av material som kolfiber och aluminium i cykelstrukturer, vilket resulterar i lättare, snabbare och mer eleganta upplevelser. Bianchis signatur Celeste gröna färg är omedelbart igenkännlig, vilket representerar deras lojalitet gentemot både praktik och fortskridande.
Utöver väg- och racingscyklar erbjuder Bianchi en bred kollektion av cyklar, inklusive elcyklar, mountainbikes och citycyklar, som tillfredsställer cyklister av alla former och nivåer. Deras hängivenhet till kvalitet når även en rad cykelutrustning och kläder, för att garantera att ryttare är fullt utrustade för sina cykelupplevelser.

Bianchi-kollektion av cyklar och tillbehör

Bianchi-racercyklar har den distinkta Celeste gröna färgen, som har blivit en ikonisk symbol för märket. Det skiljer dem från andra cyklar och förkroppsligar märkets italienska arv. Bianchi-racercyklar är kända för sitt utmärkta hantverk. Varje struktur skapas noggrant med precisionssvetsar, vilket ger stabilitet, hållbarhet och en bekväm åktur.
Bianchi MTB-cyklar är gjorda för exakt och responsiv hantering. Geometrin och strukturdesignen erbjuder en balanserad blandning av styrka och smidighet, vilket gör dem lämpliga för både tekniska nedfarter och hårda stigningar. Bianchi erbjuder en blandad uppsättning av MTB-modeller, inklusive enduro, trail, cross-country och downhill-cyklar.
Bianchi-cykelramar är kända för sin specifika ingenjörskonst och fokus på detaljer. Oavsett om det är rörens former, geometrin eller rambygget är varje element noggrant gjort för optimal prestanda. Bianchi erbjuder cykelramar tillverkade av olika material, inklusive kolfiber, aluminium, stål och titan.
Bianchi gravel bikes är gjorda för att hantera ett brett spektrum av terräng, vilket gör dem perfekta för ryttare som uppskattar att utforska olika ytor. Oavsett om det är långdistansgravelupplevelser, allterrängskommunikation eller bikepacking är dessa cyklar universella nog för att hantera allt.
Bianchi-citycyklar har vanligtvis smarta och tidlösa strukturer som återspeglar märkets italienska arv. Strukturerna är moderna och kommer ofta i traditionella färger, vilket uppskattas av ryttare som uppskattar estetiken.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga