up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Blackburn Multiverktyg Wayside

Blackburn Multiverktyg Wayside

plus
Blackburn

Blackburn Multiverktyg Wayside

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Blackburn Multiverktyg Wayside

Kom ihåg att tiden på spåret när bromshandtaget räckhåll gick ur smäll? Tyvärr kunde din multiverktyg komma ur sitt eget sätt att vrida justeringsskruven. Denna multiverktyg förändrar allt detta.

Funktioner:

Enskilda Hex Keys De vanligaste insexnycklar knäppa på och av verktyget och kan användas individuellt för att kunna enkelt nå och korrekt vridmoment någon skruvhuvudet. Alla knappar har en boll slut.

Optimerade verktyg Valet, längd och placering av varje verktyg har noga genomtänkt så att du har rätt verktyg och kan lätt använda den.

Specifikationer:

19 funktioner

Vikt 200gram / £ 0,44


Upptäck Blackburn Multiverktyg Wayside i lager till bästa pris. Besök oss på bikeinn, din onlinebutik för cyklingutrustning och ta del av alla erbjudanden utan att kliva utanför dörren. Vi garanterar säker betalning och möjlighet att spåra din frakt! Beställ din Blackburn Multiverktyg Wayside och uppgradera din utrustning. Njut av dina dagliga sportaktiviteter till fullo!

Funktioner Blackburn Multiverktyg Wayside

Färg
Silver

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Robust och funktionell

-

Bra med avtagbara och relativt långa insexnycklar 2-5. Dessutom korta ej avtagbara 6 och 8. Bra även med kedjeverktyg och kedjehållare. Dessutom finns en tandad kniv, skyddad med en tunn plastficka.

Multiverktyg

-

Jag fick detta just igår (gjorde min beställning förra veckan) och kvaliteten är riktigt bra! Detta är ett måste för alla cyklister.

Multiverktyg

-

Ett bra verktyg och tillräckligt på cykeln

Wayside multi tool

-

har just fått det för en vecka sedan, första intryck är att den är väldigt välbyggd, och de avtagbara allennycklarna är det som sålde mig. älskar funktionaliteten i detta verktyg. den har allt jag behöver för att komma ut och borta från allt. kedjeverktyget är mycket väl genomtänkt och även om jag inte har använt det ändå är det mycket bättre än det som var på min tidigare multitool. ge det 5 även om det är lite tyngre än mitt tidigare multitool, för att vara rättvist, men det har en hel del fler funktioner. kommer att uppdatera, en gång jag har haft det en stund och haft en chans att använda den i fältet.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up