up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Campagnolo

Campagnolo

Allt ( Campagnolo )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Campagnolo

Campagnolo, en välrenommerad namn i cykelvärlden, har skrivit in sig som en pionjär av högpresterande cykelkomponenter. Med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1933 har denna italienska märket konsekvent epitomiserat precision, innovation och tillförlitlighet, förhöjer cykelupplevelser för entusiaster och professionella lika. Märkets grundare var en italiensk cyklist som hette Tullio Campagnolo som uppfann och konverterade sina innovativa idéer till förbättringar av märkets produkter.
Med en arv som sträcker sig nästan ett sekel har Campagnolo kontinuerligt utvecklats, omfamnat tekniska framsteg samtidigt som man upprätthåller sina kärnvärden av kvalitet och innovation. Från de tidiga dagarna av cykelkomponenter till den nuvarande tiden av avancerad cykelteknik, förblir Campagnolo en fyr som symboliserar utmärkelse, inspirerande cyklister att nå nya höjder av prestanda och passion.

Campagnolo is A Legacy of Precision Cycling Components

Campagnolos åtagande till bromsexcellens ledde till skapandet av state-of-the-art-bromssystem som redefinierar kontroll och säkerhet på vägen. Från den ikoniska dubbelpivot-designen som introducerades på 1980-talet till moderna skivbromsinnovationer, förenar Campagnolo-bromsar teknik med oöverträffad hantverk, som ger cyklister oöverträffad bromskraft och modulering. Campagnolo-gruppuppsättningen är hjärtat i cykelprestandan. Noggrant utformad och finjusterad, ger Campagnolo-gruppuppsättningar samspel mellan skiftningens precision, ergonomisk komfort och hållbarhet. Från den legendariska Super Record till den innovativa elektroniska skiftningen av EPS, representerar varje gruppuppsättning en sömlös integration av komponenter, som ger cyklister möjlighet att besegra alla terränger.
Campagnolofälgarnas mästeri härrör från decennier av forskning och utveckling. Dessa fälgar kombinerar aerodynamik, styvhet och lättviktskonstruktion för att optimera hastighet och hantering. Oavsett om det är Bora-serien för professionella racers eller Zonda-linjen för entusiaster, syftar Campagnolo-hjul till märkets åtagande att driva cyklinggränser. En Campagnolo-hjuluppsättning är inte bara en samling delar, det är en komplicerad symfoni av ingenjörskonst. Genom att integrera den perfekta balansen mellan ekrar, fälgar och nav, erbjuder varje hjuluppsättning exceptionell prestanda. Campagnolo-hjuluppsättningar förvandlar cyklistens input till sömlös rörelse och gör varje tur till en uttryck för precision och hastighet.
Den Campagnolo-kranksatsen är ett vittnesbörd om både form och funktion. Tillverkad med största omsorg för detaljer, optimerar dessa kranksatsar kraftöverföring och minimerar vikten. Oavsett om det är den klassiska estetiken hos Record-serien eller den moderna elegansen hos Chorus-linjen, reflekterar Campagnolo-kranksatser märkets åtagande till utmärkelse. I hjärtat av en mjuk och effektiv tramprörelse ligger Campagnolo-bottenbricka. Utformad för att minska friktion och förbättra kraftöverföringen integrerar dessa bottenbrickor sömlöst med Campagnolo-kranksatser. Genom att prioritera hållbarhet och precision garanterar Campagnolo att varje pedaldrag är ett vittnesbörd om cykelprestanda.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga