up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Cannondale

Cannondale

Allt ( Cannondale )

Märkesinformation för Cannondale

Cannondale, ett namn som är synonymt med innovation och cykelutmärkelser, har varit en nyckelspelare i branschen sedan starten 1971. Företaget grundades av Joe Montgomery, en visionär med en passion för cykling och en förmåga att driva gränserna. Sedan sina enkla början har Cannondale ständigt satt standarden för modern cykelteknologi och design. Innovativa funktioner som aerodynamisk rörning och kolfiberramar bidrar till deras rykte som några av de snabbaste landsvägscyklarna som finns. Cannondales arv är en av oförtröttlig innovation och en passion för att driva gränserna för vad som är möjligt inom cykling. Med ett engagemang för utmärkelse som sträcker sig över fem decennier fortsätter Cannondale att inspirera cyklister världen över. Oavsett om du är en landsvägskrigare, en bergstrailblazer eller en stadskommunikatör har Cannondale den perfekta åkturen för dig, stödd av en historia om utmärkelse och en dedikation till cykling som är oöverträffad inom branschen. Gå med i Cannondale-familjen och upplev spänningen i cykling på sitt bästa.

Cannondale Pioneering Excellence in Cycling Bikes

Cannondale erbjuder en mångsidig uppsättning cyklar, var och en tillverkad med precision och byggd för att tillgodose de unika behoven hos cyklister. Oavsett om du är en erfaren yrkesman eller en casual cyklist har märket den perfekta Cannondale-cykeln för dig. Deras engagemang för kvalitet, hållbarhet och prestanda lyser igenom i varje modell. För dem som känner sig dragna till bergig terräng och spännande äventyr är Cannondale Mountain Bikes din ideala följeslagare. Dessa cyklar är utformade för att erövra de tuffaste stigarna, med toppskiktiga fjädersystem, lättviktsramar och överlägsen hantering. När det gäller landsvägscykling står märket i framkant med sina Cannondale Road Bikes. Designade för hastighet, smidighet och komfort är dessa cyklar en favorit bland landsvägscyklar och triathleter. Gravel Riding-entusiaster hittar sitt perfekta match med Cannondales Gravel Bikes. Med funktioner som bredare däck för stabilitet och bekväm geometri erbjuder Cannondale gravel bikes en häftig och mjuk åktur på vilken yta som helst. För seriösa mountainbikers som letar efter ett extra grepp på stigarna erbjuder Cannondale MTB Bikes exceptionell prestanda. Dessa cyklar ger oöverträffad kontroll och respons när det gäller de mest krävande banorna. Säkerhet är en av de främsta prioriteringarna hos Cannondale, och deras linje av Cycling Hjälmar återspeglar detta engagemang. Dessa hjälmar är designade med avancerade material och teknik för att erbjuda en överlägsen skydd utan att förringa komfort eller stil. Oavsett om du träffar stigarna eller cruisar gatorna, Cannondale cykelhjälmar håller dig säker och bekväm.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga