up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Damkläder cykling

Damkläder cykling

Hitta ett brett utbud av Damkläder-produkter för cykling. Upptäck de bästa erbjudandena på bikeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Damkläder

Märken i Damkläder

Hur väljer jag damkläder för cykling?

Baslager

Baslagren är de kläder som ligger närmast din hud och fungerar i huvudsak som en andra klädsel som kan hålla dig uppvärmd eller sval. Baslager ger en värmebana samtidigt som de absorberar och eliminerar din svett vid motsvarande tid för att hålla dig bekväm.

Haklappshorts

Bibshorts hjälper till att hålla shortsens vinkel säkert mot grenen. Bibshorts håller upp dina shorts. Icke bibshorts kan dra ner tillräckligt för att visa din underkant tillbaka till vinden. Detta är mest troligt att det inträffar i en svag, aerodynamisk resesituation. Bi shorts är små, täta benkläder.

Jackor och tröjor

Jackorna och tröjorna får värme utan att verka liknar en stötande snögubbe som det ibland känns i tunga tröjor. Och för någon som arbetar varmt och kallt eller rör sig mycket inifrån och ut, är jackorna och tröjorna väsentliga eftersom det gör att du bekvämt kan anpassa dig till temperaturvariationerna.

Byxor och kjolar

Liksom andra klädmoder bevaras byxor och kjolar som i gamla tider och nu ödmjukhet. En liten kjol ger också den senaste rörelsen. Byxor är en klädesvara som bärs från midjebandet till anklarna, inklusive båda benen oberoende av varandra. Du kan köpa byxor och kjolar från Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Troy Lee Designs , Alé , Northwave , Giro , POC , Mavic , Maxxis .

Polotröjor, tröjor och t tröjor

Pikétröjor har vanligtvis en krage och knapp med några knappar under kragen. T shirts är vanligtvis kragefria och har korta ärmar. Polotröjorna, skjortorna och t skjortorna finns i många mönster och färger på marknaden. Du kan köpa polotröjor, skjortor och t shirts från Shimano, Specialized, GORE Wear, Castelli, Troy Lee Designs, Alé, Northwave, Giro, POC, Mavic, Maxxis.

Tröja och huvtröjor

Tröjor och huvtröjor är sportkläder för att hålla dig varm i det kalla vädret. De har verkligen en jämförbar blick på synen och presenteras ofta med relaterade saker; det skiljer dock mellan tröjor och huvtröjor.

Mer om cykelkläder för kvinnor:

Handskar, huvudbonader, kakor, västar, strumpor, halsband och band, officiell utrustning, ansiktsmasker, armar och benvärmare ingår i mer om damcykelkläder. Du kan köpa dessa saker från Shimano, Specialized, GORE Wear, Castelli, Troy Lee Designs, Alé, Northwave, Giro, POC, Mavic, Maxxis.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga