up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Damskor cykling

Damskor cykling

Hitta ett brett utbud av Damskor-produkter för cykling. Upptäck de bästa erbjudandena på bikeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Damskor

Märken i Damskor

Vilka skor och överskor är bättre för cykling?

Cykelskor

Cykelskor är gjorda av styvare sulor för mer kraft och effektiv energiöverföring när du trampar. Till skillnad från vanliga skor är cykelskor ihopkopplade med en kompatibel pedal för att hålla dina fötter säkert medan du trampar. Vissa cykelskor har 2 eller 3 håls klossar som gör att du kan trampa mer effektivt med varje slag. Vägcykelskor är lätta, släta yttersulor och erbjuder bra ventilation. Om du letar efter prestationsskor, välj de styvaste sulorna och de lättaste skorna för cykling.

Overshoes

Cykelöverskorna gör att du cyklar under vinter och kalla årstider mycket trevligare och bekvämare. Från tunna, lätta, vattentäta till tjocka, termiska och varma skoöverdrag, du har många val att välja mellan efter dina behov och väderförhållanden. Cyklister använder överskor för att skydda fötterna från regn, snö och kall vind. För att ge maximalt skydd och värme är överskorna gjorda av töjbart neoprenmaterial med ett extra vattenavvisande lager

Reservdelar

Skoknäppor är externa fästen vid skorna som ger extra grepp och bättre grepp på pedalen. Cykelskosulor är ett annat fantastiskt tillbehör som du bör ha med dig. De är fantastiska för att förbättra prestanda samtidigt som de absorberar stötar. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Ergon , Alé , Northwave , Giro och Mavic är de mest kända varumärken som designar och tillverkar cykelskor av högsta kvalitet, bälteslås, klossar, reservdelar och tillbehör.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga