up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Tips för att välja batterier och laddare för elektronik

Batterier är bärbara kraftverk som du måste ha innan du åker till ett äventyr utomhus. Under hela resan måste du ladda flera elektronik som smartphones, kameror, strålkastare, lampor, GPS enheter och mer. Den högkvalitativa elektronikcykeln för batterier kommer att förbättra dina utomhusaktiviteter genom att ge dig hög prestanda och långvarig backup.

Storleken på batterifrågor

Du måste först bestämma vilken storlek på batterier du behöver. Att räkna ut batteriets typ och storlek är enkelt. Om dina prylar körs på AAA batterier kan du helt enkelt välja en. Dessutom kan du också kolla in enheten för mer information om vilken storlek på batteriet det tar eller läsa bruksanvisningen. Garmin , Shimano , Sram och Specialized är de bästa leverantörerna av batterier och laddare för cyklar.

Enkla mot uppladdningsbara batterier

Därefter måste du välja mellan engångsbatterier eller uppladdningsbara batterier och adapterelektronik för cykeln. Engångsbatterier är billigare och erbjuder utmärkt hållbarhet medan uppladdningsbara batterier är ett bra val eftersom de kan användas flera gånger, vilket gör dem till en bra investering och ett mer kostnadsbesparande alternativ.

Skaffa rätt batteri

Innan du väljer ett batteri måste du få lite grundläggande kunskap om batterier och laddare av elektronik för cyklar och hur de fungerar. Det hjälper dig att förstå skillnaden mellan litium, litiumjon, NiMH och alkalisk, så att du kan välja det bästa alternativet.

clouse menu Stänga