Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Elite

Information för Elite
Elite är stolt över sitt arv och varje enskild motorcykel del och utrustning som tillverkas anses vara av högsta kvalitet och funktion. På Elite Marts kan du få nästan allt du behöver för en cykeltur, såsom bärare, däck och senaste bilutrustning. Elite är en anmärkningsvärd varumärke inom cykelkomponenter och utrustningstillverkning där variation, hållbarhet, mångsidighet, prestanda och värde är garanterat. Varumärket blir allt mer populärt som presenterar de mest avancerade däcken och utrustningen på marknaden. Dessa toppklassiga rullar, bärare och träningsaccessoarer är tillgängliga på deras butiker och onlineportaler. Med en rik historia som går tillbaka flera decennier har Elite vunnit betydelse som ett pålitligt varumärke bland cyklister, både erfarna idrottare och experter lika.
Elite erbjuder ett stort sortiment av produkter, inklusive högpresterande inomhuscoacher, vattenflaskor, flaskhöljen, rullar och andra cykelaccessoarer. Varje artikel är perfekt utformad och förberedd för att uppfylla de utmanande behoven hos cyklister, och erbjuder hållbarhet och pålitlighet i de mest krävande situationerna. Elite är även berömd för sin åtagande till komfort och användarvänlighet, med artiklar som är lätta att installera, modifiera och driva. Denna löfte om användarupplevelse sätter Elite unik i den konkurrenskraftiga världen av cykelaccessoarer.

Elite cykel- och cykeltillbehör

Elite turbo trainer ger en särskilt naturlig ridupplevelse genom att simulera utomhusridningssituationer, inklusive resistansanpassning som efterliknar övergångar i terräng. Elite flaskhållare är designade med lätta material som kolfiber och hållbara plastmaterial, flaskhållarna lägger den minsta vikten till cykeln samtidigt som de bibehåller styrka och hållbarhet.
Elite cykelryggsäckar erbjuder mycket förvaringsutrymme för nödvändigheter såsom verktyg, reservdelar, energi-geleer, snacks och personliga föremål. Elite cykelresväskor har vanligtvis användarvänliga laststrukturer som gör det enklare att lasta och lossa cykeln, vilket sparar tid och lindrar stress. Elite cykelbärare erbjuder pålitliga och skyddade monteringssystem som håller cyklar på plats under transporten och stoppar gungning eller skador.
Elite cykelflaskor har en tryckbar struktur som gör att ryttarna effektivt kan hantera vätskeflödet medan de cyklar utan extrem ansträngning. Flaskorna har vanligtvis breda munöppningar, vilket gör det bekvämt att fylla dem med vatten eller sportvätskor och lätt att tvätta efter användning.
Elite cykelrullar används för att förbättra balans och stabilitet, vilket leder till förbättrad cykelhantering som kan leda till bättre prestanda på banan. Elite rollers efterliknar utomhusridningssituationer, vilket gör inomhusträning mer intressant och återspeglar verkliga cykelskenario.