up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Fabric Chamber-R Tool

plus
Fabric

Fabric Chamber-R Tool

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Fabric Chamber-R Tool

Tygutrustning atbikeinn hittar det bästa urvalet av Fabrikat bästa pris! Att köpa onlineFabricprodukter atbikeinn kan inte vara enklare, eftersom alla våra varor kommer att levereras direkt till din dörr.

De flesta av våra bikeprodukter levereras inom 24 timmar efter beställningen.

Som auktoriserad återförsäljare avFabric garanterar vi omfattande kunskap och insikt för alla våra fabriker och kan ge dig all nödvändig information om användning och underhåll av Fabric.

Du kommer alltid att få den bästa servicen hos bikeinnaswell eftersom alla inköp och information förblir helt konfidentiell och säker.

Vi vill att du ska vara 100% nöjd med dina bikeprodukter.

Om du i alla fall inte är nöjd med den förvärvade artikeln kan du returnera den inom 30 dagar.

Tveka inte att kontakta vårt vänliga kundtjänstteam som gärna hjälper dig om du har frågor eller frågor!

Chamber multi-verktyget erbjuder 13 funktioner från ett effektivt T-barhuvud.

En caddy med slät yta skyddar verktygen och säkerställer att verktyget inte fäster jerseyfickor eller utrustning.

T Bar-systemet ökar funktionaliteten och säkerställer att svåråtkomliga områden på cykeln är lättillgängliga.

En reversibel spärrmodell erbjuder ytterligare funktionalitet, vilket ger en enkel och elegant förbättring av en cyklist som är nödvändig.

Slank, hängfri, lätt design: kammarens släta metallhölje har 13 verktyg på ett säkert och säkert sätt, vilket garanterar att det inte finns något kläder eller utrustning.

Med en vikt på endast 162 gram är den lätt och bärbar.

Det är lätt att nå otillgängliga platser: Sittande säkert i kammaren finns 6 dubbelslutade bitar och en 8 mm över bit.

Bitarna kan användas i olika längder i kammarhuvudet, vilket ökar tillgången till de många svåråtkomliga områdena på en cykel.

T Fasta alternativ eller spärralternativ: 2 versioner av kammaren är tillgängliga: Fast huvud, vilket möjliggör användning av verktyget i olika längder och Ratchethuvud, som erbjuder den extra funktionen för en reversibel spärrhake.

13 funktioner: 2mm, 2,5mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, SL3, SL5, PH1, PH2, T10, T25 Funktioner: huvudFast rostfritt stål basRostfritt stålhus Aluminiumverktyg70mm stål.
Är du intresserad av Fabric Chamber-R Tool? Produkten finns just nu i lager hos oss på bikeinn, din cyklingbutik online. På bikeinn kan du hitta fler cykling produkter från märket Fabric. Vänta inte längre, utan njut av Fabric Chamber-R Tool inom bara några klick. Upptäck bikeinns breda urval av cyklingprylar nu.

Funktioner Fabric Chamber-R Tool

Färg
Silver

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Praktisk

-

Mycket praktisk och tar nästan inget utrymme. Jag rekommenderar det!

Kompakt

-

Mest kompakta spärrverktyg jag någonsin äger. Bra för reparation på väg på grund av minskad volym jämfört med mångsidighet, men för hemverkstäder använder jag den vanliga Allen och T som är bekvämare.

Tygkammare

-

Enkel att använda och levereras i tid

Underbar

-

Ratchet är mycket lätt att använda. Är det en nackdel att du måste vända den upp och ner när du vill lossa den lite? Men det är lätt att använda ändå.

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up