up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Garmin Cykelfäste Fram Extended Out

plus
Garmin

Garmin Cykelfäste Fram Extended Out

Produktbeskrivning Garmin Cykelfäste Fram Extended Out

Stanna före i utvecklingen med denna ut framför cykelhållare som låter dig att dra full nytta av dina kanter kapacitet utan att kompromissa din ride. Fästet ger dig lättare, heads up positionering för enklare övervakning och säkerhet.

Kompatibla med Forerunner 910XT och 310XT även när den används med en snabbkoppling kit (säljs separat). Bara ta bort skruvarna från botten, vrid det inre fästet och sätt tillbaka skruvarna och sedan klockan kommer att montera i rätt position på styret.

Kompatibla enheter:

Edge 200

Edge 500

Edge 510

Edge 800

Edge 810

Edge Touring

Edge Touring Plus

Fore 310XT

Fore 910XT

Fore 920XT


Garmin Cykelfäste Fram Extended Out är den perfekta produkten för att nå dina cyklingmål. Komplettera din order med andra relaterade Stödprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Elektronikprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på bikeinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Garmin som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Garmin Cykelfäste Fram Extended Out

Ljusposition
Styre
Färg
Svart
Underkategori
GPS-apparater
Produkttyp
Stöd/fästen

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Stöd

-

GPS-stöd fäst på styret. Jag gillade att den är lite kortare än de traditionella, vilket gör GPS:en fastare och närmare styret. Kvaliteten på materialet är mycket bra.

Bra stöd för garmin

-

Produkt köpt för att fixa Garmin 1030 på MTB-styret. Utmärkt gör sin plikt. Rekommenderad

Garmin -stöd

-

Perfekt som beställning och gjord för min EDGE

Bra men kan vara smalare

-

Som beskrivet kan inga problem med produkten Ur Garmins synvinkel vara smalare anslutningen mellan styret och fästet är lite skrymmande

Stöd

-

Allt kom mycket snabbt och i perfekt skick

Garmin support

-

5⭐, snabb leverans, bra förpackning av beställningen. Jag rekommenderar

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

clouse menu Stänga
up up