Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Giro

Information för Giro
Giro, en banbrytande kraft inom cykelvärlden, har sedan sin bildande 1985 varit ett namn som står för innovation, prestanda och stil. Grundat av Jim Gentes i Santa Cruz, Kalifornien, Giro´s resa började med ett uppdrag att förbättra cykelupplevelsen genom innovativ design och avancerad teknik. Med fokus på att skapa utrustning som smidigt förenar funktion och estetik har Giro förankrat sin position som en banbrytare inom cykelindustrin.
I en cykelutrustningslandskap där innovation är av yttersta vikt står Giro högt som ett märke som ständigt driver gränserna. Med en bakgrund av banbrytande framsteg och ett utbud av cykelkläder, skor, handskar, gogglar och hjälmar som tillgodoser de diversa behoven hos åkarna, återstår Giro som ett ikoniskt val för dem som kräver toppnivåprestanda utan att göra avkall på stil och komfort. Integrationen av innovativa tyger och genomtänkta detaljer säkerställer att åkarna kan prestera sitt bästa medan de ser sitt bästa ut.

Giro Innovating Performance Cycling Gear

Giro´s cykelkläder är ett vittnesbörd om märkets åtagande att leverera högpresterande utrustning. Designad för att optimera komfort och aerodynamik erbjuder Giro cykelkläder ett brett utbud av alternativ för både män och kvinnor. Giro´s herrcykelkläder kombinerar teknisk excellence med modern stil. Från lätta, fuktspridande tröjor till vadderade bib-shorts utformade för långa åkturer, Giro´s erbjudanden tillgodoser varje aspekt av en cyklist behov. Giro´s damcykelkläder kollektion exemplifierar märkets åtagande att vara inkluderande och presterande. Med fokus på kvinnospecifika passformer och design, erbjuder Giro tröjor, shorts och annan utrustning som inte bara prioritererar prestanda utan också tillgodoser de unika kraven hos kvinnliga cyklister. Giro cykelskor har satt ett måttstock för komfort, maktöverföring och stil. Oavsett om det är för landsvägscykling, mountainbike eller inomhusträning använder Giro cykelskor avancerade teknologier som BOA-stängningar, kolsoleer och anpassningsbara innersulor för att ge en oöverträffad åkupplevelse. Giro cykelhandskar är utformade för att ge grepp, kontroll och skydd. Designad för att förbättra anslutningen mellan föraren och styret har dessa handskar ett antal funktioner som andas material, vadderade handflator och kompatibilitet med pekskärm. Giro gogglar är tillverkade för extremsporter och utomhusäventyr. Oavsett om det är på sluttningar eller i sadeln erbjuder Giro gogglar kristallklara optisk, anti-fog-teknik och bekväma passformer, säkerställer klart synfält och ögonskydd. Giro´s åtagande till säkerhet återspeglas i sina hjälmåbud. Giro hjälmar prisar kantbrytande skyddsteknologi tillsammans med aerodynamiska design.