up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Herrkläder

Underkläder - Färg: Svart

()
load

Hur väljer jag baslager?

Baslager är en av de viktigaste kläderna när det gäller att lägga på dig själv i kallt väder utomhusaktiviteter som klättring, vandring, snöskor, skateboard, cykling och andra vintersporter. Utomhusmotstånd är viktigt särskilt när du är på långa resor. Därför håller du dig själv med ett ordentligt klädsystem på ett roligt och bekvämt sätt.
Baslager grunden för resten av dina plagg. Det bästa sättet att skydda dig från det hårda kalla vädret är att bära tre separata lager.

• Baslager som bärs mot huden
• Mellanlager som kan vara en skjorta eller tröja
• Yttre lager som kan vara vattentät och vindtät jacka/hoodies
Varje lager tjänar ett unikt syfte, och om de bärs på rätt sätt samarbetar de alla för att hålla dig torr, varm och bekväm samtidigt som du behåller kroppsvärmen. Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli , Alé erbjuder en enorm samling boxers, trosor, byxor och tights.
Det finns lätta, medeltunga och tunga baslager som du kan välja efter dina behov. Därefter är baslagrets material en annan viktig faktor. Det finns i allmänhet tre material som används i stor utsträckning i baslager som syntet, ull och siden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga