up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Herrkläder cykling

Herrkläder cykling

Hitta ett brett utbud av Herrkläder-produkter för cykling. Upptäck de bästa erbjudandena på bikeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrkläder

Märken i Herrkläder

Vad du ska ha på dig när du cyklar

Haklappshorts

Cykelhaklappar blir mer populära bland cyklister och cyklister jämfört med cykelshorts eftersom det inte finns något midjeband som begränsar andningen. I en låg aerodynamisk körställning hjälper cykelhaklappar att hålla shortsen uppe. Icke bibs shorts drar vanligtvis ner under ridning och utsätter din nedre rygg. Bibshorts har blivit en symbol för fritidscyklister som älskar att åka i tätt komprimeringsmaterial som garanterar bästa prestanda. Du kan få de bästa korta haklappar från ledande varumärken Shimano , Specialized , Gore wear , Castelli och Alé .

Jackor

Det finns blandade situationer som du förmodligen stöter på under dina ridäventyr och därmed kan bara en sak inte täcka alla möjligheter. En cykeljacka av god kvalitet måste passa perfekt i din kropp, eftersom den inte ger utrymme för vind att tränga in. Det finns ett stort utbud av softshell och hardshell cykeljackor som skyddar dig från vind, regn och snö. Tröjor är gjorda av vattentäta och vindtäta material som inte bara håller dig torr och varm utan också förbättrar ditt övergripande utseende.

Byxor

Cykelbyxor är målmedvetet utformade med tanke på förarens behov och komfort. Vadderade cykelbyxor är inte bara för åkare, men fritidsförare kan också dra nytta av dem. De är tillverkade av töjbart material med högkvalitativ sämskskinn. Cykelbyxor minskar tryckpunkter, minskar vibrationer och stötar på vägen och förhindrar skav.

Baslager

Baslager är de viktigaste kläderna för cyklister. Ett grundskikt hud mot hud av god kvalitet håller din kroppstemperatur måttlig oavsett yttre förhållanden. Ett underlag med en varm skjorta och tröja är en perfekt kombination för vinterdagens ridäventyr.

T shirts, pikétröjor, skjortor

Idag har cyklister ett överflöd av val när det gäller att välja skjortor, t shirts och polotröjor. Du kan ha korta ärmar, långa ärmar och ärmlösa skjortor beroende på väderförhållanden och vägar du är på väg mot. Skjortorna du väljer måste passa perfekt med passande manschetter för att undvika att gräva i armarna. Pikétröjor är gjorda av högkvalitativt material som andas och fuktavvisande. GORE Wear, Castelli, Mavic , Maxxis och Assos är de bästa märkena som erbjuder cykeltröjor och polotröjor av hög kvalitet.

Mer om Herrklädcykel:

Armar och benvärmare är de viktigaste cykeltillbehören som hjälper dig att hålla dina kärnor varma och skyddade mot kall vind. Ansiktsmasker är också användbara att bära under cykling eftersom de skyddar dig från smuts, damm, grus och andra element. Cyklister använder handskar för att få bättre grepp. Det finns olika variationer i handskar som fulla fingrar, halvfingrar och mer som du kan välja efter dina behov och stil. Huvudbonader är ett obligatoriskt cykeltillbehör som inte bör ignoreras. Det finns olika stilar och typer av huvudbonader som mössor, hattar, mössor, skallehattar och mer som du kan köpa. Halsband och band ger extra värme åt nacken och huvudet under kalla vinterturer. Castelli, Alé, Santini , Assos och Sportful erbjuder officiell utrustning av hög kvalitet för cyklister. Strumpor är en av de viktigaste kläderna för cyklister. Du kan bära korta eller långa strumpor efter väder och krav. Ponchos är till hjälp för att skydda dig och dina väsentligheter från att bli våta i regnet. Trikåer, tröjor och huvtröjor finns i ett brett sortiment för cyklister som kan köpas från ledande varumärken. Västar är viktiga cykeldrag som cyklister måste välja klokt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga