up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Herrskor cykling

Herrskor cykling

Hitta ett brett utbud av Herrskor-produkter för cykling. Upptäck de bästa erbjudandena på bikeinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Herrskor

Märken i Herrskor

Välj den bästa utrustningen för cykelskor

Cykelskor

Cykelskor med klämlösa pedaler ökar styrkan genom alla delar av pedalslaget. För det andra ger cykelskor en fast scen som gör det möjligt att transportera kraft i drivlinan med högre prestanda än vanliga skor. Att klippa in pedalerna med cykelskor ger dig en mer effektiv, mer robust och mer tillförlitlig helhetsritt. Du kan köpa cykelskor från Shimano , Specialized , Northwave , Mavic , Giro .

Över skor

Överskorna är det billigare alternativet för en halkavvisande arbetssko. Overshoes är skyddande skokläder som vanligtvis är byggda av vattentåliga ämnen och kommer att skydda din sko, liksom din fotbas. Overshoes passar tätt över alla typer av skostilar och storlekar. De förhindrar att smuts, lera och vatten kommer i kontakt med basen på en personskor. Du kan köpa överskor från Specialized, Northwave, Gore wear , Castelli , Alé .

Reservdelar

Skornas reservdelar används för att förbättra skornas prestanda. Den som har reservdelarna kan enkelt byta ut de defekta delarna av skorna. Reservdelarna ger möjlighet att reparera skorna enkelt och var som helst. Reservdelarna kommer också i form av kit. Skos reservdelar inkluderar innersulor, häl och tåskyddssats, skyddande stötfångare och skruvsatser etc. Du kan köpa reservdelar från Shimano, Specialized, Northwave, Mavic, Ergon .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga